reklama

Ciąża bliźniacza

no rzeczywiscie, to jest w Pl przekichane z tym,ze Ci kaza... ale w sumie co oni moga kazac?? powiesz ,ze nie chcesz karmic i nie bedziesz...
mnie objechali za to,ze smoczek dla Julki przynioslam i jej dalam ... :baffled: well

reklama
Dziewczyny ja już po usg połówkowym.

Wszystko ok, ufff :-) i jest chłopak i dziewczynka!!! :))

Chłopak waży 332g a dziewczynka 310g.

karola79 - ja pamiętam te komentarze pielęgniarek z porodówki gdy jedna dziewczyna nie chciała karmić piersią tylko z butelki. Niestety u nas są dość konserwatywne poglądy co do karmienia niemowlaka. :no: Ala gadaniem pielęgniarek się nie ma co przejmować. Sama też nie wiem jeszcze jak będę karmiła. Moge chcieć a nie móc np. :sorry2:

Milena23 -ja bez smoczka bym zginęłaa, już w szpitalu. O dziwo pielęgniarki same mi kazały dawać jak mała płakała.

Youstta- gratulacje !! :-)
ja mam w nosie położne, jak coś to butlę podam i już...zresztą mamy kupione w razie czego flaszeczki dla młodzieży, smoczki tak samo...
wiecie co...dziś padłam, mama sama przerobiła pomidory bo mi tak słabo się robiło że myślałam że zemdleję...a puls szalał 106, 108, 102...

Youstta- gratulacje !! :-)
ja mam w nosie położne, jak coś to butlę podam i już...zresztą mamy kupione w razie czego flaszeczki dla młodzieży, smoczki tak samo...
wiecie co...dziś padłam, mama sama przerobiła pomidory bo mi tak słabo się robiło że myślałam że zemdleję...a puls szalał 106, 108, 102...

Tossa nie szalej tak z tymi pomidorami... tu mi podeslij -ja Ci pomoge hihi :P
co do pulsu to calkiem nie zly moj rano byl 138 :cool:

Youssta G R A T U L A C J E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo sie ciesze ze wszystko ok, macie juz jakies typy na imiona?????
Kurcze łatwo powiedziec zeby olac te połozne...pamietam jak urodziłam Franka to pokarm dostałam dopiero w domu po jakis 4 dniach, a mimo to jak byłam w szpitalu to katowały mnie codziennie, a na dodatek zeby doprosic sie o sztuczne mleko dla dziecka nie było tak łatwo.
Co do smoka to nie wiedziałam ze tez jest taka nagonka bo odkryłam jego dobrodziejstwa po tygodniu.
Naprawde to mnie stresuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry