reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
tak, wszystko mam ok. Poprostu, niektórzy tak juz mają:-(
Witam z rana. okazałó sie ze noc nie była taka najgorsza ale tak gigantycznie lało ze szok
Trzymajcie prosze dzisiaj kciuki, mój M moze dostanie dzisiaj fajną oferte pracy:happy2:, wiec zeby ja dostał i zeby fajnie zapłacili;-)

hej dziewczynki :) ja wlasnie wcinam sniadanko jeszcze w lozeczku :) wczoraj zmienilam sobie kolor wloskow :) ale jeszcze tak dobrze ich nie widzialam, musze je troche wymodelowac :)
a dzisiaj chyba sie wezme za porzadki w szafie :)

karola kciukasy na maaaaaaaaxa!!!!!!
ja nie pisze jaka mialam noc bo bede musiala zakladac nowy watek, dla mam stekajacych :-D
moja corcia poszla spac wczoraj o 8 i spi do teraz, ale co z tego jak mi sie galy nie zamykaja...?
no i musze isc cos zjesc... ;-)

ja dzisiaj też się kiepsko czuję i leżę, nic nie robię dzisiaj oprócz obiadu...tylko że obiad ambitny wymyśliłam ;/ i już mężowi ślina ciekła wieczorem więc muszę się zebrać i powoli się brać - wymyśliłam sobie dzisiaj kluski śląskie z sosem i mięsem z szynki a do tego kapustę z pieczarkami ... powaliło mnie na maxa

Czesc dziewczyny zaczynam z nowym nick z Ewa210 na Ewa211 bo miałam problemy z hasłem.Cały czas Was podczytywałam. Trzymam kciuki za rabbit, i zaskoczona jestem , że renia juz urodziła, gratulacje i czekamy na wiadomości. U nas upała nie do wytrzymania. A ja czekam dzisiaj na wyniki , bo ostatnio wszystko mnie swędzi i boję się , że to zatrucie ciążowe. Najgorsze jest ze mój gin wraca dopiero we wtorek , zrobiłm sobie ogólne badania moczu i krwi i za godzine będe wiedziec. Masakra mam nadzieję ze to nic poważnego. Milenko to my sie jeszcze trzymamy mam nadzieję , że jeszcze 2 tygodnie wytrzymamy bez niespodzianek.

Czesc dziewczyny zaczynam z nowym nick z Ewa210 na Ewa211 bo miałam problemy z hasłem.Cały czas Was podczytywałam. Trzymam kciuki za rabbit, i zaskoczona jestem , że renia juz urodziła, gratulacje i czekamy na wiadomości. U nas upała nie do wytrzymania. A ja czekam dzisiaj na wyniki , bo ostatnio wszystko mnie swędzi i boję się , że to zatrucie ciążowe. Najgorsze jest ze mój gin wraca dopiero we wtorek , zrobiłm sobie ogólne badania moczu i krwi i za godzine będe wiedziec. Masakra mam nadzieję ze to nic poważnego. Milenko to my sie jeszcze trzymamy mam nadzieję , że jeszcze 2 tygodnie wytrzymamy bez niespodzianek.

No w sumie my jestesmy nastepne do odstrzalu i rabbit ;)
musimy sie 3mac ;) a jak nawet dzieciaczki chcialyby wyskoczyc to i tak byloby ok-mam nadzieje;) najwazniejszy punkt osiagnelysmy-34 tyg i to najwazniejsze ;) oby tak dalej ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry