reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ewaw211 - kobity krzyczą przy porodzie bo to im pomaga, nie to żeby bolało :-D ja jak rodziłam to w sali obok dziewczyna tak głośno się darła, że stwierdziłam że trzeba szybko urodzić żeby nie słuchać tych jej wrzasków. Ona sobie krzyczała a położne krzyczały na nią że krzyczy :szok:

karola79 - nie mamy jeszcze wybranego imienia.. :-) dla dziewczynki może Łucja.. (ciekawe czy w rodzinie przejdzie:) a dla chłopaka to mąż wybierze :-) zadowolony bardzo jest, bo chłopak jest na 200% a dziewczynka tak na 99%. Pożyjemy, zobaczymy czy się lekarz nie pomylił co do dziewczynki
... 3mam kciuki za pracę dla męża.

tossa - uwielbiam kluski śląskie..:tak: Ja sama wyglądam już jak jedna wielka kluska.

Dzieci Reni rzeczywiście malutkie, ale muszą być bardzo silne skoro po 10 pkt. dostali. Super :)) trochę ich "podtuczą" w szpitalu i wrócą do domku :)

To ciekawe która teraz z dziewczyn będzie kolejna.. ;-)

A mnie coś brzuch boli i zaczyna twardnieć, też tak miałyście we wczesnej ciąży? Umówiłam się na jutro na wizytę tylko do innego lekarza, bo mój wraca z urlopu dopiero w poniedziałek, a wczoraj miałam tylko usg Wolę się upewnić że wszystko jest OK, bo tak przy pierwszej ciąży nie miałam. Przynajmniej nie na tym etapie.

youstta na twardnienia magnez koniecznie!!No i to nie jest taka wczesna ciąża ;-) nie załamuj Ty mnie, ja tu juz odliczam tygodnie do końca hehe.
A ja sobie siedziałam na słoneczku i taki ból okresowy mnie złapał, ze niezle sie wystraszyłam..no-spy troszke pomogły, ale leże plackiem do jutra!!

U mnie brzuch się twardy robi jak za dużo chodzę ale na razie nie biorę nic na to, bo pomaga leżenie. Wystarczy pół godzinki i jest ok. W pierwszej ciąży też nie miałam takich sytuacji, a teraz zdarza mi się to od ok 12 tygodnia. A wiecie może co powoduje takie twardnienie?? Mój gin mówił, ze na razie wszystko jest ok i szyjka długa i mocna (?) ale kazał więcej odpoczywać i nie dźwigać.
Teraz drugi dzień już ciągnie mnie co jakiś czas w dole brzucha ale ten ból akurat pamiętam z poprzedniej ciąży, wszystko się rozciąga :/

A Ashiarona to już ponad 36 tydz , więc może też urodziła?

Czołem dziewczyny,
dzieki za kciuki...chyba zadziałały bo wszystko jest na dobrej drodze, a moze nawet baaaardzo dobrej:))))
Bardzo Wam dziekuje:cool2:
Ide jutro na morfologie ale nie wiem czy nie zejde na izbe przyjec bo cos pobolewa mnie ten brzuch.
Czy Wy miałyscie taki krzywy brzuch? Ja mam taki pofalowany, z jednej strony pusto a z drugiej zaraz mi pęknie

Czy Wy miałyscie taki krzywy brzuch? Ja mam taki pofalowany, z jednej strony pusto a z drugiej zaraz mi pęknie

Mój w pierwszej ciąży wyglądał momentami strasznie, najczęściej zapadał mi się środek brzucha, tzn pępek i ze 2cm dookoła. Wogule pępek wyglądał strasznie, bo miałam w nim wcześniej kolczyk no i miejsce przekłucia rozeszło się :/ Przejrzę zaraz fotki i jak znajdę coś ciekawego z brzuchem to wkleję ;)

Na jednym brzuch wygląda jak dynia ;)
showFullSize.php
[/URL][/IMG]
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

reklama
hejka dziewczyny....witam ze szpitala....ja leże z nogami do góry...mega niewygodnie....oprócz tego upał niesamowity...bleee....dają mi te same tabletki co brałam i mam leżeć....nie miałam usg...także nie wiem co z łożyskiem i z dzieciakami....ale najgorsze jest to ze leże na położniczym....i do dzisiaj miałam dwa małe bąble które ryczały co 2 h.....fuck...mało co spałam :( i mam doła....ale dzisiaj wyszły i jestem tylko z laską która jest po terminie i czeka....hmmmm zobaczymy....może jutro coś więcej się dowiem od lekarzy....\

gratulacje dla reni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry