reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A ja zaraz spadam do rodziców bo się w moim domu rozpłyne. Mężuś z córcią własnie pojechali na basen. Odebrałam wyniki i mocz mam czysty nie ma białka i innych rzeczy, wieć te swędzenie to chyba normalka. Aha byłam w szpitalu pogadac z ordynatorem i powiedział , że jak będą ułozone główkowo to mam rodzić sn jestem załamana :(.
Mam nadzieję ze do 30.08.2011 wytrzymam i zrobie usg i będą ułozone tak jak teraz poprzecznie i główką .

Ewa do wrzesnia juz tylko tydzien , o kurka :szok:

a no , masakra .Zegar tyka , nie wiem jak ty ale ja nie mogę się doczekać , własnie czytałam jak reni robiła zakłady jak długo kto wytrzyma a tu proszę sama sie rozpakowaałam hihih, fajnie ze ma to za soba , ja jak byłam w szpitalu przedwczoraj to akurat dwie rodziły nie mogłam tych krzyków słuchać , strasznie się boję .

Oj chciałabym zeby leciało, ale jak sie leży w domu to czas sie wlecze niemiłosiernie..ale powoli biore sie za pranie i prasowanie, potem malowanie..moze i masz rację ;-).
A dziewczyny dwujajeczne!!

J też czyli najbezpieczniejsza obcja dla nas. Tylko się nie przemęczaj z tym prasowaniem, ja się cieszę ze tez wszystko mam już przygotowane bo teraz to masakra , nic nie da się zrobic.

reklama
cześć dziewczyny :)
No to Renia ma już swoich chłopców:) Takie kruszynki się urodziły, ale dobrze, ze po 10pkt dostali :)
Ja dziś nie spałam od 2 bo burza była i duchota starszna :/ Szkoda że melisa na mnie nie działa, hmm chybaże podwójna dawka na raz??
Mi ostatnio gin powiedział, że przy moich jednojajowych maluchach raczej nie godzą się na SN, bo zwykle po urodzeniu pierwszego dziecka drugie zmienia położenie.
Karola i jak z pracą męża? Trzymam kciuki.
U mnie wczoraj był młyn. Przyjechał facet dom obejrzeć i tak mu się spodobało, ze przysłał żonę. Tamta przyjechała z córką i zięciem i też im pasowało. Od razu powiedzieli, ze muszą dogadać szczegóły i dadzą odpowiedź do końca tygodnia. Może się uda ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry