reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny mam pytanie odebrałam dzisiaj wyniki moczu i krwi i wszytko jest oki., strasznie mnie wszystko swędzi a mój gin jest na urlopie do poniedziałku mam dylemat czy jest zasadne zrobienie jescze badan biochemicznych krwi w kierunku zatrucia ciążowego .Miałyscie może taka sutuacją . Z góry dziękuję

reklama
gratuluję rozpakowanym mamusiom!
rabbit - trzymaj się dzielnie !
karola - trzymam kciuki aby mężowi udało się z pracą !

jak mój mąż zaczął mnie wychwalać za dzisiejszy obiad do swojej mamusi to tamta jak nie pyszna ucięła temat...bo wiecie, do czego to podobne żeby synkowi lepiej smakował obiad żony a nie mamusi :-P

Ewa, a próby wątrobowe robiłaś? i enzymy wątrobowe.
Nie nie robiłam , nie wiem jakie badania mam zrobić a jak byłam w laboratorium i prosiłam zeby mi zrobiły badania w kierunki cholestozy ciązowej to one mi zrobiły normalna morfologi a z tego co wyczytałam to muszą być badania ALAT,ASPAT,białko , bilirubina i fosfazata, i własnie chce jutro pojechać bo normalnie umrę od tego swędzenia a nie chce czekac do wtorku .Mówie wam masakkra wszystko wsędzi już od tygodnia

Tossa to są badania krwi ? Kurcze akurat teraz musiał isc gin . na urlop. Strasznie się boję jak sie okarze , że to zatrucie ciazowe. Domi a próby wątrobowe to też krew,bo dla mnie to czarna magia.

reklama
Ewa, tak, to wszystko z krwi sie robi. Zrób, będziesz widziała. A może to po prostu od hormonów tak swędzi. Tzymam kciuki aby wyszło wszystko ok :happy2:

Mam taką nadzieję, , bo do tego nogi mam jak fiona , masakra , a te upały to mnie wykończą . To co jutro mam iść pobrać krew i powiedzieć , ze ma mi zrobić próbę wątrobową czy sczegołowo : ALAT, ASPAT ITP.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry