reklama

Ciąża bliźniacza

Ewa1 ale zatrucie ciazowe a cholestaza to dwie inne rzeczy.
Zatrucie ciazowe zwane gestoza to nic innego jak stan przedrzucawkowy( teraz to sie tak nazywa)
Objawy to wysokie cisnienie, bialko w moczu i opuchlizna.
A cholestaza to pewnie juz wiesz Ja tez mialam dlugo takie swedzenie, ale ja mialam jescze wysypke na udach i rekach.Drapalam sie do krwi. Na szczescie wykluczono cholestaze.
Zatrucie ciążowe mam wykluczone , poniewaz nie mam białka w moczu cisnienie w normie. Dzisiaj byłam zrobić badania w kierunku cholestoy. Zobaczymy. Dzisiaj moze spałam 2 godz. kapałam się w zimnej wodzie , i drapałam szczotą okropne. czuje się fatalnie .

reklama
u mnie tez chłodno, ale to lepiej przynajmniej nie żal, ze trzeba leżeć, a po wczorajszych bólach brzucha po słońcu juz wcale nie mam ochoty go oglądać ;-).
Milenka a jak tam samopoczucie?
Ewa211 podobno kąpiel w krochmalu pomaga na cholestaze..nie zaszkodzi a moze cos pomoże..

u mnie tez chłodno, ale to lepiej przynajmniej nie żal, ze trzeba leżeć, a po wczorajszych bólach brzucha po słońcu juz wcale nie mam ochoty go oglądać ;-).
Milenka a jak tam samopoczucie?
Ewa211 podobno kąpiel w krochmalu pomaga na cholestaze..nie zaszkodzi a moze cos pomoże..

samopoczucie nienajlepsze, brzuch mi opadl na dol sporo i nie moge zabardzo juz chodzic ;( do tego zaczynam sie juz niecierpliwic...
ehhh jeszzczze pare tyg ale ja jestem badzo niecierpliwa!!

Dziewczyny Asiarona sie nie odzywa,wiec poczytaoam na dwoch innych forach i znalazlam woadomosc.Powolilam sobie ja skopiowac.
Asiarona lezy w szpitalu

Czesc laski, pisze ze szpitala, mam okropne bole zeber, dali mi 2panadole na usmierzenie bolu w nodze i zeber, oczywiscie nic to nie dalo... Bylam badana ginekologicznie, wiec jutro rano na obchodzie lekarz zadecyduje codalej. Bole mam straszne, bylam podpieta do ktg 45 min, myslalam, ze ducha wyzione Male szaleja, wszystko na ktg wyszlo, ze caly czas up and down
Nie mam pojecia co planuja, jak pytalismy, to moze 2 dni, moze 7 spoko
Juz bym chciala byc po
Jutro kolejny update Maz zabiera internet ! Oczywiscie hot spotu brak w szpitalu, a szkoda ...
Trzymajcie sie

Tossa jakbys musiała leżeć plackiem, tez byś sie nudziła..
Milenka no wierze, ze dolegliwosci nie ubywa, ale powtórze do znudzenia juz na serio końcówka..chyba, ze chcesz sie zamienic ze mna ;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry