Tossa ja też czekam na relację z "widzenia"

Ewa ja też ci proponuję krochmal do kąpieli. Ja miałam jakieś uczulenie w pierwszej ciąży, wysypka przez 2 tyg i nic nie pomagało, dostałam jakieś leki robione i też nic.
Potem starsza dr kazała mi się kąpać w letniej wodzie jednego dnia w krochmalu, drugiego w oilatum. Ja kupiłam Oilan emulsję do kąpieli, bo ma takie samo działanie i jest sporo tańsza. No i przeszło po paru dniach. A taka emulsja moze Ci się przydać potem dla maluszków. Ja swoją córkę, alergika do tej pory w tym kąpie i potem smaruję emulsją z tej samej serii.
Ja się zaczynam martwić, bo do kolejnej wizyty jeszcze 3 tyg, a brzuszek coraz częściej robi się twardy. Wzięłam dziś magnez, tak jak wy piszecie. Kurcze ja co jakiś czas takie dziwne napięcie czuję w brzuchu. Ale maluszki się ruszają więc pewnie jest ok. Na razie do środy leżę i odpoczywam ile się da, bo później mężuś urlop kończy i zostaniemy same.
Dziś wybraliśmy się pooglądać wózki ale połowę sklepów zlikwidowali, a w pozostałych tylko te stare, wielgachne TAKO.
Musimy się wybrać do Warszawy lub Łodzi żeby coś pooglądać. Dokładnie to chcemy zobaczyć ABC ZOOM, mimo tych siedzeń kubełkowych w spacerówce

Wózeczek jest śliczny, a jak okazałoby się, ze spacerówki nie będą odpowiadały młodym, to
sprzedamy wózek i kupimy tylko spacerowy
A teraz trochę zrzędzenia...znowu strasznie mnie boli pośladek i noga, jutro jade do lekarza może coś poradzi, bo ani chodzić, ani siedzieć, leżeć też nie za bardzo

A przecież to dopiero 14 tydz !!!