Ewa211
Zaangażowana w BB
hejka, sorki, ale nie mam czasu zeby przeczytac, co pisalyscie. Jestem w szpitalu od wtorku i juz zostaje. Trzymajcie sie cieplo :-)
trzymamy kciuki :-) powodzenia .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka, sorki, ale nie mam czasu zeby przeczytac, co pisalyscie. Jestem w szpitalu od wtorku i juz zostaje. Trzymajcie sie cieplo :-)
Hejka, sorki, ale nie mam czasu zeby przeczytac, co pisalyscie. Jestem w szpitalu od wtorku i juz zostaje. Trzymajcie sie cieplo :-)
Hej. Przyszedł mi dziś wózek, który kupiłam na allegro Wózek bliźniaczy Mikado Duet (1756337260) - Aukcje internetowe Allegro.
Jest super, łatwo sie prowadzi, fajnie wygląda, ma ładny kolorek. ale właśnie dotarło do mnie,że tam będą dwa bejbusy jeździćeee, zrobiło się poważnie
![]()
Hejka, sorki, ale nie mam czasu zeby przeczytac, co pisalyscie. Jestem w szpitalu od wtorku i juz zostaje. Trzymajcie sie cieplo :-)
Cześć dziewczynki,nie było mnie trochę...ale teraz już będę- miałam małą depresję...
dziś byłam na usg połówkowym...wszystko z dziećmi jest ok :-) i znam już płeć będą synowie...
szyjka póki co długa.
Buziaki dla was wszystkich!!:-)