reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ewa a nie masz mąki ziemniaczanej?A mi taka skóra sucha sie zrobiła na brzuchu, chociaz dwa razy dziennie bio-oilem sie smaruje..
Ashiarona powodzenia!!
Domi śliczny ten wózeczek i rzeczywiscie tani w porównaniu do zooma..tylko szeroki chyba, miesci Ci sie w drzwi?

Ja po wizycie w szpitalu, dziewczyny po pół kilo juz :-).

Cześć dziewczynki,nie było mnie trochę...ale teraz już będę- miałam małą depresję...
dziś byłam na usg połówkowym...wszystko z dziećmi jest ok :-) i znam już płeć będą synowie...
szyjka póki co długa.
Buziaki dla was wszystkich!!:-)

hej dziewczyny!! ja nadal w szpitalu spakowana, dzisiaj 5 tydzien ppbytu koncze, i w koncu mam siec. prosze o krotka relacje czy moze ktoras juz urodzila? mam duze zaleglosci i obawiam sie ze ich nie nadrobie,
we wtorek 30.08 mam miec cesarke no chyba ze cos sie zacznie wczesniej - 0BY NIE. pozdrawiam wszytich i witam nowe mamy

Cześć dziewczynki,nie było mnie trochę...ale teraz już będę- miałam małą depresję...
dziś byłam na usg połówkowym...wszystko z dziećmi jest ok :-) i znam już płeć będą synowie...
szyjka póki co długa.
Buziaki dla was wszystkich!!:-)

Ach te hormony, co one z nami robią. Paulinka jesteś już za półmetkiem, dzieci zdrowe i to najważniejsze :) Trzymaj się z dala od deprechy ;)

reklama
no powiem wam że dużo lepiej już, dzieci mocno kopią, jedno nogą pęcherz łaskocze bo co chwile latam do wc-ta i zaraz wracam bo fałszywy alarm...:-)
na ostatnim usg lekarz mówi:,, na pewno jedno z dzieci to dziewczynka o proszę popatrzeć łechtaczka się się tu kształtuje'' a dziś jak dzieci pokazały klejnoty to aż mnie zamurowało :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry