• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

no to Was dzisiaj jeszcze dobiję
poza tym jak klapnęłam na chwilę na obiad tak znowu byłam na nogach, pojechaliśmy na zakupy , na chwilę do rodziców i teraz jeszcze przerobiłam 9kg jabłek :-)
mąż w tesco już mnie siłą odciągał od nektarynek
devil.gif

jutro kolejny pracowity dzień - muszę uprać spodnie mężowi, uprasować - w tym ubranka dla młodych, poukładać w segmencie, posprzątać łazienkę, męża zagonić do sprzątnięcia farb i innych dupereli z przedpokoju i przed drzwiami, żeby odkurzył i zmopował podłogi a w gratisie żeby umył okna
devil.gif

dizaster!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty kiedys odpoczywasz? sprzatanie, gotowanie i to masakryczne prasowanie i przetwory, boje sie ze tym tempem zaczniesz robic własne wedliny:-D
Jestes nie do zajechania babeczką ale błagam poodpoczywaj troche

reklama
karola - jesień - zima to kupujemy kawał mięcha, sami peklujemy i pieczemy w piekarniku :D
w tym roku może poprosimy znajomych żeby nam uwędzili :-)
jak posprzątam ten bajzel to odpocznę , bo mam dość ciągłego kurzu i bałaganu :-(
chyba że wcześniej mąż mnie zwiąże i łańcuchami zapnie w łóżku :-)

Tossa - przerażasz mnie kobieto :rofl2: Ja leże i zdycham przez te upały, a robota? jaka robota? :-) Oszczędzaj się może trochę bo skończysz jak ja, z nakazem leżenia :eek:

karola79 - jak Twój poziom hormonów szczęścia, wzrósł? :-)

Ewa211 - znam ten ból z tymi wizytami, ja w tym miesiącu miałam 3 wizyty, w sumie zapłaciłam 500 zł. A Ty masz na nfz lekarza? pewnie ordynator stwierdził, że nie zbiedniejesz jak dasz mu zarobić ;-)

Milena23 - no to odliczanie rozpoczęte, chyba dłużej niż do 38tc nie będą Ciebie trzymali, nawet jak szyjka nie zechce "odpuścić". Mi lekarz powiedział że optymalny termin poródu to 36-38tc. Do 40 raczej już nie trzymają, bo to też duże obciążenie dla kobiety.

#rabbit# - super wagi dzieci :-) może nie doczytałam, ale podjęli już decyzję czy SN czy cc?

aaa.. zapomniała się "pochwalić" że mam już 8 kg. na plusie. Oczywiście wczoraj wysłuchałam "litanii" od położnej. Jakiś nawiedzone babki są w tej przychodni. Wiem że "trochę" za dużo, ale od wizyty 3.08 naprawdę zaczęłam dbać o dietę i nie przytyłam za wiele, ale czepiły się mojej wagi jak rzep psiego ogona i co wizyta to w kółko to samo. :eek:

Tossa - przerażasz mnie kobieto :rofl2: Ja leże i zdycham przez te upały, a robota? jaka robota? :-) Oszczędzaj się może trochę bo skończysz jak ja, z nakazem leżenia :eek:

karola79 - jak Twój poziom hormonów szczęścia, wzrósł? :-)

Ewa211 - znam ten ból z tymi wizytami, ja w tym miesiącu miałam 3 wizyty, w sumie zapłaciłam 500 zł. A Ty masz na nfz lekarza? pewnie ordynator stwierdził, że nie zbiedniejesz jak dasz mu zarobić ;-)

Milena23 - no to odliczanie rozpoczęte, chyba dłużej niż do 38tc nie będą Ciebie trzymali, nawet jak szyjka nie zechce "odpuścić". Mi lekarz powiedział że optymalny termin poródu to 36-38tc. Do 40 raczej już nie trzymają, bo to też duże obciążenie dla kobiety.

#rabbit# - super wagi dzieci :-) może nie doczytałam, ale podjęli już decyzję czy SN czy cc?

aaa.. zapomniała się "pochwalić" że mam już 8 kg. na plusie. Oczywiście wczoraj wysłuchałam "litanii" od położnej. Jakiś nawiedzone babki są w tej przychodni. Wiem że "trochę" za dużo, ale od wizyty 3.08 naprawdę zaczęłam dbać o dietę i nie przytyłam za wiele, ale czepiły się mojej wagi jak rzep psiego ogona i co wizyta to w kółko to samo. :eek:

Moje hormony opływaja własnie przylądek Horn bo buja nimi na prawo i lewo:-D
A jaka miałas wage wyjsciowa tak orientacyjnie, ze one takie znerwicowane????

reklama
karola79 - noooo... było 65kg/170cm. Ale z Majką też dużo przytyłam (a ze 25kg) i nikt mi tyłka nie truł a tu babki czekają na mnie jak na ofiarę po wyjściu od lekarza i się znęcają psychicznie.:eek: A lekarz nic nie mówi. :-)

Dobrze że poziom hormonów nie utrzymuje tendencji spadkowej :-)

Tossa - o taaaaaak, daj trochę tych słoików :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry