Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tossa jakbyś się nudziła, to zapraszam do mnie...moja teściowa ma 4 tunele z pomidorkami Ty jesteś niesamowita!!! Prześlij mi trochę, chociaż chęci do jakiejkolwiek pracy
Youstta olej te durne baby w przychodni. Ja też się nie raz nasłuchałam głupich tekstów typu "mój Boże taka młoda i już sobie życie zmarnowała", (a pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 26 lat). U nas najczęściej takie teksty usłyszysz od babinek, które w niedziele w pierwszej ławce w kościele siedzą.
A co do dentysty, to ja mam do usunięcia "zatrzymaną ósemkę" i wiem, że są specjalne znieczulenia dla ciężarnych. Działają tak samo jak te zwykłe ale nie szkodzi dziecku. Ja się trochę boję, bo wiem, że u mnie długo potrwa rwanie 8 i poczejam z tym aż bączki się urodzą.
Monia, ósemek w ciąży się nie usuwa, no chyba, że stan jest tak ciężki,że trzeba.
mnie rozbolał zaplombowany ząb, leczony kanałowo rok temu ;( mam we wtorek wizyte i muszę dostać duuuuuuze znieczulenie, bo uciekne z fotela
Monia mi powiedział w poniedziałek gin, ze sposób porodu wybieram ja i nawet jak dzieci będa ułożone główkami w dół, to i tak ode mnie zależy jak zdecyduje się rodzić.
No widzisz a mi dentystka chciała usuwać, gin też powiedział, ze nie ma przeciwwskazań ale ja ze względu na bliźniaki się obawiałam i niezdecydowałam. Na szczęście ząb mnie nie boli, a miałam go wyrwać, bo od roku stoi w tym samym miejscu, tzn, wyszedł do połowy...
Wisz Monia normalnego zęba to spoko, ale ósemki, Bosze, przecież po tym to 3 tyg. spuchnięta chodzisz i bez ketonalu ani rusz. Jak nie ma potrzeby to lepiej poczekać. Mnie tez to czeka, bo mam zatzymane.
Ja też bym chciała rodzic naturalnie, zobaczymy jak to wyjdzie.