reklama

Ciąża bliźniacza

hej laski.Nie mam wiesci zadnych od Asiharony..Pewie juz urodzila noo ale zapomnialao tym ze mam moj numer tel :zawstydzona/y:

Monia co prawda modertorem nie jestem bo nie mamy moderatora ale kochana mala prosba.Jak piszesz posta i chcesz cos dopisac na dole jest funkcja EDYTUJ Edytuj sobie posta i dopisz to co chesz dopisac;-)Nie pisz tyle postow pod postem ;-)

Mienka zostw napewno Hannah bo Hanie sa bardzo spokojne.Przynajmniej jedno musi byc bo zwariujesz hihi A tak osoboscie to chyba Emily bylo ladniejsze.:-)

ja wlasnie nie lubie Emily, zgodzilam sie dlatego,ze maz sie zgodzil na Hannah :-D a mnie zalezalo,zeby byla Hanka ;-) zobaczymy dzis musimy postanowic ;) bo jak co musze zmienialc literki na scianie :wściekła/y: oh, well
manila ja uwielbiam Sophia ale moj maz sie ociaga za bardzo :P

reklama
u nas tez problem z imieniem ;) im dluzej mysle to bym zmienila nie wiem tylko na co... ale z drugiej strony jak sie malenstwo rusza to i tak mowie Julcia ;) a Zosia to u nas jest nie podlegajace negocjacjom ;)

Milena - to nie wybierajcie teraz imenia tak na 100% tylko jak się urodzą córeczki, to mąż będzie pewnie pod takim wpływem adrenaliny, że może uda Ci się przeforsować imie dla drugiej córeczki na Sophia :-) chłop się może zgodzi :-D

Ja nawet nie mam żadnego typu na imię dla chlopaka.. może Miłosz. Chyba mąż będzie wybierał. Ciekawe co wybierze, bo sam ma b. rzadkie imię.
dla dziewczynki to może: Jagoda, Adrianna, może Łucja.

wiecie co, dziś się poddaję - padłam i leżę , obok wiatrak...nie ma szans żebym jednak dzisiaj coś z mojej listy zrobiła :-(
jeszcze się wkurzyłam, bo chyba nakrętki nie były szczelne i wywaliłam 3 słoiczki dżemu nektarynkowego bo skisł i wylałam z 4 butelki soku pomidorowego bo pleśń wchodziła :-( więc soku muszę koniecznie dorobić , jeszcze mąż mówi o sałatce ogórkowej ....

Milena przeforsuj Sofi i bedziesz miala identyczny zestaw jak ja ;-) Zoska i Hanka ;-)

A z wiadomoci dostaalamska od Ashiarony.
Urodzila dzis kolo 6 dziewczynki.Porod trwl 16 godzin.Wiecej nic nie wiem.Dziewczynki zdrowe i slodko spia.GRATULACJE!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry