reklama

Ciąża bliźniacza

Oj napewno siłami natury, bo za długo trwał chyba , że cos było nie tak i skończyła cc. O Boze jak ja sie boję.Sama Julke rodziłam 12 godzin sn i na samym końcu powiedziałam , zeby sobie same urodziły hihih bo ja nie mam siły dlatego boję się sn, żebym na koncu nie poległa. Gratulacje dla Ashiarony i dziewczynek .
A ja wczoraj miałam dała cały wieczór przepłakałam z bezsilności i bólu , nogi jak u fiony wszystko swędzi masakra . Dzisiaj troche lepiej .

reklama
bo ja myślałam że zerówki i jak te głupki szukamy po marketach zerówek a tych jest mało i są drogawe, a jedynek jest więcej do wyboru i bardziej są ekonomiczne ... czyli spokojnie możemy kupić jedynki na początek czyli do szpitala i chwilę po ? :-)

bo ja myślałam że zerówki i jak te głupki szukamy po marketach zerówek a tych jest mało i są drogawe, a jedynek jest więcej do wyboru i bardziej są ekonomiczne ... czyli spokojnie możemy kupić jedynki na początek czyli do szpitala i chwilę po ? :-)

Tak tylko nie kupuj za duzo , dwójki sa juz od 3 kg jak pamiętam , więc dzieciaczki szybko podrosną i jedynki będą za małe,.Ja kupilam dwie paczki 1 jak cos lepiej dokupić niz potem kupic za duzo.

No zebys wiedziała, ja zobacze co mi powie na te wyniki próby watrobowej w poniedziałek . Powiedz mi też ci puchną nogi? . Ja to wczoraj miałam takiego doła ze se troche popłakałam z bezsilności na te objawy ciążowe. No ale dobrze , że to juz końcówka a u nas jeszcze te upały , dobrze ze jutro ma byc chłodniej to i czuć się będe lepiej. Ale ci powiem , ze porodu bardzo się boje :-(

reklama
Kochana nogi i dlonie mam spuchniete strasznie, ja generalnie jestem szczupla osoba ale teraz mam juz 28 kg na plusie... ;/ i mysle ze przexzz to mi tak nogi puchna...

ja sie porodu nie boje za bardzo, chyba ze cc, bo nie przezylam to nie wiem co mnie czeka, a jesli mam rodzic naturalnie to tylko z Epidiural... bez znieczulenia ni rusz :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry