Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiecie co, ja przez tą skracającą szyjkę to modlę się żeby do grudnia dotrwać,
przestałam się "pierdołami" martwić, ot. taki zimny kubeł na głowę dostałam.Mogę nawet w namiocie chodzić :-) I teraz grzecznie leżę :-) ta bezsilność też mnie trochę przeraża.
Na dodatek ten brzuch ciągle mi się "spina" pomimo że biorę 3*No spę i magnez.
ciekawe co u reni i jej maleństw?[/QUOTEss]
Słuchaj Youssta, Ty masz jakąs pomoc do młodej jak musisz teraz lezec?
A co do pomocy to tak, teściowa z nami będzie mieszkała od pon-pt. Będzie full wypas, ugotowane obiadki, posprzątane itp. :-) A Ty dajesz radę sama z Frankiem teraz?

karola79 - masz rację, że mogłoby nam jakoś "ulżyć" :-) nie wiem jak Ty, ja przy poedyńczej ciąży to nawet połowy dolegliwości nie mialam które mam terazA co do pomocy to tak, teściowa z nami będzie mieszkała od pon-pt. Będzie full wypas, ugotowane obiadki, posprzątane itp. :-) A Ty dajesz radę sama z Frankiem teraz?
ewaw - Damy radę z tym grudniem, ja mam mieć cesarkę (najprawdop) pod koniec grudnia, a termin mam na 16.01. A Ty bierzesz jakieś leki na brzuch?
Milena23 - u nas dzisiaj duuużo chłodniej na szczęście, bo przez ostatnie dni można było się roztopić.
Ja z tych nudow zaczynam się już uczyć, pomimo że egzamin mam dopiero 17 października![]()
bidula.