Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co, ja przez tą skracającą szyjkę to modlę się żeby do grudnia dotrwać,
przestałam się "pierdołami" martwić, ot. taki zimny kubeł na głowę dostałam.Mogę nawet w namiocie chodzić :-) I teraz grzecznie leżę :-) ta bezsilność też mnie trochę przeraża.
Na dodatek ten brzuch ciągle mi się "spina" pomimo że biorę 3*No spę i magnez.
ciekawe co u reni i jej maleństw?[/QUOTEss]
Słuchaj Youssta, Ty masz jakąs pomoc do młodej jak musisz teraz lezec?
A co do pomocy to tak, teściowa z nami będzie mieszkała od pon-pt. Będzie full wypas, ugotowane obiadki, posprzątane itp. :-) A Ty dajesz radę sama z Frankiem teraz?

karola79 - masz rację, że mogłoby nam jakoś "ulżyć" :-) nie wiem jak Ty, ja przy poedyńczej ciąży to nawet połowy dolegliwości nie mialam które mam terazA co do pomocy to tak, teściowa z nami będzie mieszkała od pon-pt. Będzie full wypas, ugotowane obiadki, posprzątane itp. :-) A Ty dajesz radę sama z Frankiem teraz?
ewaw - Damy radę z tym grudniem, ja mam mieć cesarkę (najprawdop) pod koniec grudnia, a termin mam na 16.01. A Ty bierzesz jakieś leki na brzuch?
Milena23 - u nas dzisiaj duuużo chłodniej na szczęście, bo przez ostatnie dni można było się roztopić.
Ja z tych nudow zaczynam się już uczyć, pomimo że egzamin mam dopiero 17 października![]()
bidula.