reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola odpoczywaj ile możesz i leż duuuuużo....nie ma co szaleć ja to widzę po sobie...a w szpitalu jest masakra...blleee podziwiam manile że dała radę 5 tygodni wyleżeć....aa na wizycie będzie wszystko oki....trzymam kciuki

Milena fajnie że grill się udał...a niee ma co wybierać imion na siłę....zobaczycie ślicznotki to samo wam przyjdzie :D

Ewelinka śliczne fotki,....jak ty chudzinka jesteś...a brzusio słodki

a mam do was puyanie.....może lekarz wam mówił czy jak jest 35tydzień i pare dni to już jest 36?? bo ja już tego nie kumam....

Rabbit ja po prostu jestem w malym prywatnym szpitaliku (umowa z NFZ:)) w małym miasteczku, gdzie jest bardzo sympatyczny personel lekarze i połoznei... na razie tylko tyle pisze zeby nie zapeszac:P wiecej napisze po wyjsciu ze szpitala;-)

ja wiem manila...mój też jest mały i fajny....i położne pięlęgniarki suuuuper...lekarze też tylko ta baba hehe ale olać....:P chodzi o to że ja strasznie tęsknie...za domem i mężem...nie ma to jak własne łóżeczko....do tego jestem człowiek niecierpliwy więc nie lubię na coś czekać...

oo właśnie manila bo ty masz cc w 35 i 5....to jest już 36??

manila jak masz facebooka to napisz do mnie Ania Kudła....bo mam pare pytań....

Ostatnia edycja:
reklama
Halooo a co Wy wszystkie jeszcze śpicie ? Ja od wczoraj oka nie zmrużyłam, tak mnie plecy bolą :wściekła/y: Narobiłam się wczoraj jak głupia i mam za swoje :/
Malina trzymam kciuki !!!!
MamaMaćka brzunio śliczny jak piłeczka :) Ja też jestem taka szczupła i mam pytanie w związku z tym ;) Czy ty też ciągle słyszysz..."jak ty donosisz te dzieci chudzinko?" :)

Zmykam z małą na badania, oby dobrze wyszły. Miłego i bezbolesnego dnia dziewczynki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry