reklama

Ciąża bliźniacza

tak Monia :) ciagle wszyscy sie zastanawiaja gdzie ja tez dzieci mam... hihihi

ja tez po wczorajszej przerobce 60 kg pomidorow ledwo zyje :( pol nocy sie meczylam z bolem brzucha i plecow :( dzis powiedzialam ze poki nie musze to nie wstaje wogole, obiadek mam juz gotowy na szczescie wiec moge odpoczywac :) jak tylko maly z opiekunka wyjda na spacer zrobie sobie sniadanko i bede leniuchowac :)

reklama
Halo!A ja dla odmiany wczoraj tylko pranie z pralki wyjęłam i powiesiłam,ale to starczyło, zeby cały dzien zdychać z powodu bólu brzucha..mamaMacka brzunio śliczniutki, ja mam całkiem podobny tylko mniejszy troche ;). ale mam też tan niziutko.
dziewczyny dbajcie o siebie....nie cwaniakujcie...wiem że się dużo chce zrobić...ale niekiedy trzeba usiąść na dupie :P
święte słowa Rabbitku!!Chyba je sobie wydrukuje i na ścianie powiesze!!Trzymaj sie kochana, jestes bardzo dzielna!!
manila29 do boju do boju!!
MoniaN kciuki za badania

Hej dziewczyny , witam po okropnrj nocy , mnie cała noc pobolewał nie wiem jak to nazwac czy to brzuch czy skóra u samej góry. Martwie sie bo od wczoraj bardzo slabo czuje maluchy ale dzisiaj dom lekarza i zobaczymy. Rabbit trzymaj się . Manila29 tobie też zyczę zeby wszystko dobrze się skonczyło. Boze ta koncówka jest okropna brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
JA TEZ cała w nerwach a jeszcze te upały .

hejka dziewczyny...dzisiaj jest już lepiej...dostałam nospe domięśniowo...i dexaven na płucka....i mam wyznaczoną date cc...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8 lub 9 wrzesień...to już za 10 dni....wielkie odliczanie czas zacząć

jejku jak ja chciałabym być na takim etapie ciaży jak wy :-)

Ja też bym chciała ale jeszcze długa droga przede mną, to dopiero 15 tydzień. Tossa damy radę, kobiety zawsze dadzą sobie radę :tak:

Rabbit leż i zaciskaj nogi ;-) Jeszcze pare dni i przytulisz swoje Skarby :-)

Muszę dziś ogarnąć ogródek, bo przez te upały kwiaty przyschły troszkę ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry