reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mamaMacka - to wy jesteście mistrzyniami, 60kg pomidorów - szok !!! pomidorków muszę też dorobić , bo mi spleśniały jakoś soki ;/

właśnie tak patrzę że mam sporo marchewki, od ciotki ze wsi, może by tak ją jakoś na zimę przetworzyć... ?

rabbit - bliziutko już, trzymaj się dzielnie :-)

MoniaN - ja jak zaczęłam pisać na tym forum to bylam w 10tc, teraz już jest 20ty. Czas zapiernicza jak niewiadomoco. Damy radę, tylko oby nam nie kazali przez całą ciążę leżeć.

Tossa - fajnie że robisz takie zapasy na zimę. Ja nawet nie próbowałam nigdy robić przetworów. Jak do tej pory to ja czasami obiadu nie mam czasu kiedy ugotować i często jemy z mężem "na mieście", a słoiki to dla mnie jakaś abstrakcja. Ale mam nadzieję że to w przyszlym roku się zmieni.

Ewa211 - dzieciaki pewnie mało już miejsca mają, czekamy na wiadomości po wizycie :)

MamaMacka - superzgrabny brzuszek :)

manila - kciuki zaciśnięte.

A co do liczenia ciąży to sama nie wiem. W pierwszej ciąży jak np. rodziłam w 40t2d to wpisane mam że urodziłam w 41 tyg. A teraz liczą mi pełne tyg. Jak np. byłam w 19t4d. to do karty ciąży mam wpisane że jestem w 19 tygodniu. A ja myślalam że już 20ty mi leci..:eek:

karola79 - Ty jesteś już zaawansowana, jak do tej pory szyjka wytrzymywała to pewnie żadnych numerów Ci już nie wykręci :-) A co do tych kopniaków, to u mnie dziewczynka jest ułożona wyżej i kopie pod żebrami, ale chłopak "siedzi" na samym dole i jak czasami się wierci to mam takie samo wrażenie jak Ty :laugh2:

Ostatnia edycja:
no to niezły przerób :-)
ja właśnie dostałam opieprz na innym forum że wkurzam tymi przetworami bo dziewczyna leży w łóżku i nie może nic zrobić i co mają przetwory zimowe na bycie w ciąży ...przykro mi że musi leżeć , bo to nie jest fajne ale przecież kurcze nie było moim zamiarem wkurzanie jej tym...

Youstta ja też po raz pierwszy w tym roku się wzięłam za wekowanie :-) także spoko - mam od mamy przepisy i na nich się wzoruję :-) albo na jakiś z netu :-) zobaczymy co wyjdzie , jak się jesienią -zimą otworzy słoik :-)

Ostatnia edycja:
Manila Gratulacje!!!! napewno wszystko bedzie ok,z obaczysz ;)mam nadzieje,ze Ty sie dobrze czujesz ;) wracaj do sil i Babelki tez ;)

ja juz na ostatnich nogach, a w zasadzie nawet nie na nogach, prawdopodobnie mam poczatki rozchodzenia sie spojenia lonowego... na dzien dzisiejszy nie moge wstac, chodzic, przekrecic sie z boku na bok a nawet usiasc bez bolu. :frown:
ehh tak mi nie dobrze,ze chyba w kosmos odlece, bo tylko na plecach mie nie boli, a czuje sie SICK AS HELL:sad:

Ania ciesze sie,ze masz juz date wyznaczona! odliczam i ciesze sie razem z Toba!!!
przepraszam dzis nie wyslalam Ci kokardek bo zapomnialam ze dzis u nas BANK HOLIDAY i poczta jest zamknieta :realmad: ale jutro posle meza to Ci wysle. 3maj sie kochana!

Tossa nie przejmu sie nia- baby bywaja zazdrosne, niech leci na szczaw i tyle. :oo: wstretny babsztyl

Ostatnia edycja:
reklama
manila super ale się cieszę....dużo zdrówka dla dzieciaków i dla ciebie.,...czekamy na fotki :D

milenka no co ty spokojnie....kokardki zdążą dojść....jeszcze raz dziękuje....ale bidulka dzisiaj jesteś...współczuję boleści...mnie już przeszło po zastrzykach ii kroplówce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry