reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam wszystkie dubeltowe mamusie.Jestem przyszłą mamą bliźniąt,a planowane rozwiązanie mam na 17 grudzień,dlatego też więcej udzielałam się w GRUDNIÓWKACH 2011:-) Ale Was czytam regularnie,a dzisiaj w końcu postanowiłam coś napisać.
Ogólnie moja ciąża (pierwsza) przebiega bez większych komplikacji w 13 tyg.byłam 4 dni w szpitalu bo jakieś małe plamienie się pojawiło,ale okazało się,że nie było żadnego zagrożenia dla ciąży. Cały czas pracuję i staram się być aktywna,choć ostatnio przez te upały średnio mi to wychodziło. pozdrawiam

hej! Tossa tak jak pisałam mam termin na 17 grudzień,ale myślę,że to się wcześniej rozwiąże,a nawet gin.już po stwierdzonej ciąży bliźniaczej zapowiedział mi,że rozwiążemy się na pewno przed planowanym terminem.

mi zapowiedział że na święta na bank będziemy w komplecie, aczkolwiek na barbórkę też już mogę się rozpakować :-)
no tak, tym bardziej że z tego co widzę jesteś 3 tygodnie do przodu ode mnie :-)

Malina gratulacje, dużo zdrówka dla maluszków i dla ciebie :-)

Milena trzymaj się jesteś już blisko rozwiązania więc wkrótce ból minie :) Dziś mnie odwiedziła sąsiadka, która ma 8-letnie bliźniaki i opowiadała, że w 34 zaczęło się rozchodzić spojenie łonowe, ale leżała i w 36 tyg zrobili jej cesarkę.

Tossa jak mozna się wkurzyć na ciebie za te przetwory??!! Chyba że z zazdrości ;-) Ja miałam na dziś wielki plan porządkowania ogródka, ale moje dziecko po morfologii było tak marudne, że spędziłyśmy cały dzień na tarasie , na leżaczkach i w piaskownicy :-D

Witam przyszłą mamusię bliźniaków :)
Tossa i Salsik zazdroszczę, ze macie u siebie KFC :-)

A co do terminu porodu, to mi gin powiedział, że jak w 7 mies będzie coś nie tak, to robi cesarkę, a jeśli bedzie ok, to nie da mi urodzić przed 36 tyg,

Ostatnia edycja:
Pani doktor widzi 2 kobitki:-),szczerze mówiąc od początku z M.nastawieni byliśmy na 2 facetów nie wiem dlaczego-tak jakoś i wszyscy mi tak "wmawiali",no ewentualnie parka;-),a tu zong. Ale najważniejsze,że są i rosną zdrowo-MOJE KOCHANE MALEŃSTWA

Pani doktor widzi 2 kobitki:-),szczerze mówiąc od początku z M.nastawieni byliśmy na 2 facetów nie wiem dlaczego-tak jakoś i wszyscy mi tak "wmawiali",no ewentualnie parka;-),a tu zong. Ale najważniejsze,że są i rosną zdrowo-MOJE KOCHANE MALEŃSTWA

super!! u nie tez dwie kobitki, jeszcze 2 dni temu mialy imiona, a na dzien dzisiejsze sa bezimienne haha, wiec niech lepiej jeszcze posiedza,az dojdziemy z M do porozumienia ;)

reklama
MoniaN. taką jesteś fanką KFC?! Ja czasami mam napad na takie jedzenie,ale to jak gdzieś za długo zejdzie mi na mieście i już jestem b.głodna,bo kurczę jakbym tak sobie pozwoliła to już po mnie, a zresztą zawsze po takim jedzonku na drugi dzień jestem jakaś taka spuchnięta i ogólnie mi ciężko.
Milena 23uk a to dobre:-) u Ciebie niedługo rozwiązanie,a tu propozycje imion odpadły i dalej dylemat.
A jakie mieliście opcje?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry