reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mąż mnie pilnuje żebym z łóżka nie zwiała :-)
Tak - zjadamy - mamy co jeść aż do połowy wiosny :-)
jeszcze zrobię sałatkę ogórkową...w ogóle to się wkurzyłam bo 3 słoiczki dżemu nektarynkowego skisło już ;/
a soki z pomidorów pleśnią zaszły i muszę pomidorów dokupić i dorobić ...

moje bóle miesiączkowe ciągle się pojawiały i mało ruchów było więc wezwałam lekarkę...jaka pinda...myślała że panikuję....na ktg zero ruchów ale puls dobry dopiero na drugim wyszło pare...zrobiła mi wykład że mam leżeć i wogóle...a co robię jak nie leże....dostałam zastrzyk na rozwinięcie płucek i rozkurczowy....zbadała mnie nie ma rozwarcia...więc narazie spokój...choć nadal brzuch pobolewa....

aa tu co taka ciszaod 17??

Rany Rabbit Ty sie tam trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No własnie nie wiem gdzie wszystkich wywiało?
Ja we wtorek mam wizyte, juz nie moge sie doczekac bo jak zwykle mam paranoje, ze cos bedzie nie tak, a najbardziej sie boje ze mój gin.powie ze cos z szyjka i musze lezec albo ch... wie co.
Jak dzieci zaczynaja mnie kopac to jakos mam wrazenie ze zaraz noge mi wystawią przez moją...yyyyyyyyyyy jakby to nazwac...pipke:baffled:macie tak?

Hej dziewczyny, ja dopiero wrocilam z rodzinnego 'Barbaque' ale bylo slitasnie :confused:
lol
Rabbit , wspolczuje sensacji, 3maj sie tam.
ja jutro smigam pod Big Ben po czeresnie lol :P

Ps imiona dla dziewczyn nadal nie wybrane, i chyba zostana ogloszone po narodzinach. chce najpierw je zobaczyc, a potem wybrac imie. ot co! :) :cool:

ehh i obiecuje,ze juz nie bede zm ieniac suwaczka lol bo to juz chyba z 10 raz! lol :)

Ostatnia edycja:
Milenka i tak trzymaj!! najlepiej bedzie wybrac jak bedziesz juz male widziala :)

Aniu trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :)

a ponizej moje fotki z wczoraj czyli 27 + 2 DSCF8074.jpgDSCF8099.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry