reklama

Ciąża bliźniacza

MoniaN - z tego co pamiętam to przy jednokosmówkowej ciąży poród SN nie jest wskazany, bo po urodzeniu pierwszego dziecka, drugie może zmienić swoje ułożenie. Przy dwukosm. chyba takie zagrożenie jest dużo mniejsze. A u Ciebie to pewne że ciąża jest jednokosmowkowa? Bo u mnie też na usg. genetycznym w 12tc. lekarz stwierdził że jest jednokosmówkowa-dwuowodniowa. A na usg polówkowym stwierdził że jednak dwukosmówkowa, m.in. bo jest chłopiec i dziewczynka.

Domi - ja też chciałabym rodzić SN, bo powrót do formy jest duużo szybszy i nic nie boli, ale mam cykora :eek:

Ja sobie leżę i czekam aż małżonek się obudzi, to pójdzie po jakieś śniadanko, bo w lodówce tylko echo :cool2:Córa pojechała we wtorek w góry z teściami, jutro wróci :-)

reklama
karola79 - noooo... było 65kg/170cm. Ale z Majką też dużo przytyłam (a ze 25kg) i nikt mi tyłka nie truł a tu babki czekają na mnie jak na ofiarę po wyjściu od lekarza i się znęcają psychicznie.:eek: A lekarz nic nie mówi. :-)

Dobrze że poziom hormonów nie utrzymuje tendencji spadkowej :-)

Tossa - o taaaaaak, daj trochę tych słoików :-D

Ty, to dobra waga, ja z taka zaczynałam ciaze z Frankiem a pózniej juz było tylko gorzej:zawstydzona/y:

teraz wazyłam jakies 75kg:wściekła/y:na172cm i mam jakies 8kg na plusie

już mnie mąż wygonił na wyro :wściekła/y:
roboty w cholerę a ja mam leżeć ....grrrrr-ale bestia cwana, wiedział jaką strunę poruszyć by mnie dobrowolnie wygonić na leżenie :-)

Wisz Monia normalnego zęba to spoko, ale ósemki, Bosze, przecież po tym to 3 tyg. spuchnięta chodzisz i bez ketonalu ani rusz. Jak nie ma potrzeby to lepiej poczekać. Mnie tez to czeka, bo mam zatzymane.
Ja też bym chciała rodzic naturalnie, zobaczymy jak to wyjdzie.

a osemki to zeby madrosci??? ja nie wiedzialam,ze je sie leczy ... :P mnie pobolewal to od razu na usuniecie, 2 na dole- w szpitalu i jeden u gory mi usuneli ale to juz w przychodni, jeden mi zostal... nie bolalo ani usuniecie ani po... tyle,ze ja zrobilam sobie wszystkie zabiegi zanim zaszlam w ciaze, bo mialam nauczke w pierwszej ;/

hej laski.Nie mam wiesci zadnych od Asiharony..Pewie juz urodzila noo ale zapomnialao tym ze mam moj numer tel :zawstydzona/y:

Monia co prawda modertorem nie jestem bo nie mamy moderatora ale kochana mala prosba.Jak piszesz posta i chcesz cos dopisac na dole jest funkcja EDYTUJ Edytuj sobie posta i dopisz to co chesz dopisac;-)Nie pisz tyle postow pod postem ;-)

Mienka zostw napewno Hannah bo Hanie sa bardzo spokojne.Przynajmniej jedno musi byc bo zwariujesz hihi A tak osoboscie to chyba Emily bylo ladniejsze.:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry