reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola79
user-online.png
-pocieszyłaś mnie kobieto:-)coś mi się nie podoba mój termin porodu.
Jeden lekarz wyliczył mi 05.04.2011 inny 05.03.2011.Miałam okres 29.06.2011.Mi też wychodzi marzec.A Wy jak obliczałyście?

kurcze to jak patrzę na swój brzuch w 16 tygodniu to u mnie praktycznie był mały ...teraz porównując też do olbrzymów nie nalezy ...
Agata - ja miałam krawienia, jeden pęcherzyk był zdeformowany i podejrzewali lekarze że nic z niego nie będzie...jest córa i o dziwo większa od syna :-) brałam duphaston, luteinę i heparynę w zastrzykach ... leżałam, odpoczywałam, nic nie dźwigałam...i tak do 12tygodnia ...
Co do terminu porodu jesli chodzi o wyliczanie - u mnie to inna bajka bo jestem po in vitro i dość późno miałam punkcję bo tak długo mi się jajniki stymulowały...ale 9 grudnia mam skończony 36tydzień i mogę rodzić :-)

Monia ja od 16 tyg mialam rwe kulszowa do konca..Maz nadwietlal mi lampa troche masowal.
Wspolczuje.A ja rwe mam dosyc czesto nie wiedziec czemu..

Urodziłam :) 35 tydzień wody mi odeszły we wtorek. urodziłam naturalnie. Mercin 2230g, 49cm, Piotr 1900g 46cm. jeszcze są w szpitalu bo mają żółtaczkę. zdrowe chłopaki w inkubatorze były tylko 3 dni. same oddychają, dzisiaj badali słuch też ok. trzymajcie się dziewczyny i odpoczywajcie. :)

mozikowa - wcale się nie dziwię :-)
Agata - jeszcze nie wytrwałam, na razie dobijam do 24 tygodnia :-) założenie jest takie żeby ściskać nogi do 36 tygodnia :-)

reklama
Do góry