reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Agatko- mi dr.Kretowicza polecił znajomy onkolog jako specjalistę od ciąż bliźniaczych,ja jestem zadowolona bo choć nie prowadzi mojej ciąży sam zaproponował skierowanie do szpitala i podczas usg dawał wiele wskazówek co jeść,jak dbać o siebie itp.

Tossa- ja mam chyba już za sobą omdlenia po spacerne :-)

ale wiecie co ...leniuch ze mnie...ja praktycznie ciągle leżę:-)

:szok: dziś mam biegunkę i coś mi się tak odbija..

reklama
Witam!Ja tez przespałam całą noc..no z godzinnym kreceniem, ale to pikuś..karola wiedziałam, ze bateryjka kiedys siądzie ;-).
Ja czuje sie tak obolała po nocy, jakby mnie skopało stado słoni.. a to mój brzuchol wczorajszy 25tc.jpg

youssta- dzień dobry :-) ale sobie pospałaś.... u nas jest to samo,my jeszcze przed remontem ...i ciągle są jakieś koncepcje nowe :-)

Palinka ty normalnie tak samo jak ja non stop cos z zołądkiem :/.
Agata oj ciasta bym sobie zjadła..ale robic mi sie nie chce, a w sklepach tutaj tez nie ma polskich wypieków..ciastka musza wystarczyc...łeeee

reklama
Do góry