reklama

Ciąża bliźniacza

Za to ja mogę spać ,ale lubię po nocach siedzieć . A ostatnio po południu to jak tylko mam możliwość to muszę się zdrzemnąć choć na chwilkę . No , ale mój przedszkolak już ponad tydzień chory więc marnie z tym spaniem .

reklama
Witajcie ,po tym jak napisałam posta poszłam lulu,heee.
Młody poszedł do szkoły.Wczoraj chłopcy moi sprzątali mieszkanko.Ja tylko nadzorowałam.Ciężko tak nic nie robić.
cordoba
user-offline.png
-ja w dzień nie śpię bo potem żle się czuję.
gastone
user-offline.png
ja też zawsze wsio sama.Kiedyś jeszcze jak żyła moja teściowa to wzięła małego na spacer.Niestety teraz muszę liczyć tylko na siebie.
Mąz pracuje,jedyny jego wolny dzień to niedziela.Moi rodzice nie nadają się do popilnowania dzieci.Też boję się jak ja dam rade,sama z 2-ką.
Paulinka mam nadzieję,że z Laurą już lepiej.Ale się rozpisałam,heee.Miłego ,bezbolesnego dnia kochane:-)

Witam z rana.
O Cordoba, Ty tez podobny termin do mnie :) ja też jak mam możliwość to podsypiam w dzień.

My również żadnej pomocy od babć nie bedziemy mieli, no moze parę dni od mojej mamy na początku, bo ona pracuję, a teściową mam we Włoszech i imimo,iż jest fajna, to ma umysł 20 latki, romanse jej w głowie, a nie rodzina. Oficjalnie nam powiedziała, że nie przyjedzie nam pomóc. A chodziło tylko o pomoc, gdy ja będę musiała iśc w Listopadzie do szpitala, a ona by się dziećmi zajęła. A szkoda gadać.

Muszę dziś wreszcie dokończyć bibliografię do pracy mgr i wysłać i chce mieć już św. spokój.

Miłego dnia

Witam z rana:-)
słuchajcie...bieguna poszła w siną dal tak więc zostało samo zapalenie oskrzeli u młodej i u mnie lekkie przeziębienie..

U mnie paskudna pogoda,popaduje deszczysko...

Zapytałam się co Laura chce dostać od chłopaków..a ona na to ...,,mamo...chwileczkę ale to chyba będą dwa prezenty :-) ''

a teraz mówi ,,Baw się ze mną bo powiem tacie że ciągle na komputerze siedzisz'' :-)

Palinka ale masz mala terrorystke hihih.Moj Max trzyma sztame z mamunia, chociaz jest ewidentnie synkiem tatusia:-)
Ostatnio poszlam z moim J po Maxa do szkoly, myslalam ze sie ucieszy a on sie pyta: A ty po co przyszlas,he?
Przeciez tatus mi wystarczy! Ech te dzieci, ja sobie wyobrazam co to bedzie jak dziewczyny dorosna:-)))

Buuu,ale pusto.Ja wczoraj miałam wsio zrobione to teraz nudy.
Chyba zrobię sobie farbę na włoski.Kiedyś kupiłam i leży bidulka .Kolor orzechowy brąz.Teraz mam rude i tak dumam,że mogą całkiem niezłe wyjść.

reklama
gastone- dokładnie mała terrorystka...:-) dzieci są wspaniałe :-)

Tossa- super brzunio :-)

tak sobie myślę że moje bóle brzucholowe były spowodowane tym że on rósł ...bo robi się coraz bardziej okazalszy...ale ja też więcej jem....:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry