reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Milenka, a karmisz cycem czy butlą ?

Ja sciagam mleko i podaje z butelki, cyc odpadl po 3 dobach jak kazde karmienie zajmowalo 1,5 godz... a tak mach mach sciagam raz co 3 godz (5 minut pompowania ) i zarelko gotowe. trzymam tez w lodowce w pojemnikach i jak gdzies wychodzimy to tylko podgrzewamy i juz... cyc tylko w awaryjnych syt :P

Paulinka dasz rade... samo przyjdzie ;)

OOO Milenka, to widzę że stosujesz to co ja chcę zastosować przy swoich maluchach :-)
a ściągasz ręcznym laktatorem czy elektrycznym ?
w specjalnych pojemnikach trzymasz to mleko w lodówce ?

Agata normy
ASPAT 9-48
ALAT 5-37
ja miałam aspat 22, alat 29,90

więc u ciebie jest git

Ostatnia edycja:
No tak ja jak zwykle zapominam napisać jeszcze paru rzeczy i pisze 2 posty pod rząd.
Kupiłam dzisiaj leginsy.Mój M kupił mi nowy szlafroczek,super cieplutki.
Dziewczynki a Alugastrin stary lek i ponoć dobry.

Tossa
user-online.png
dzięki kochana:happy:

OOO Milenka, to widzę że stosujesz to co ja chcę zastosować przy swoich maluchach :-)
a ściągasz ręcznym laktatorem czy elektrycznym ?
w specjalnych pojemnikach trzymasz to mleko w lodówce ?

Agata normy
ASPAT 9-48
ALAT 5-37
ja miałam aspat 22, alat 29,90

więc u ciebie jest git

recznym sciagam i zajmuje mi ok 5 minut z dwoch piersi (nie zle cisnienie :-D) potem wkladam do pojemnikow-aventa i jak trzeba to podgrzewam i gotowe. szybko tanio i pozywnie :tak:

to piorunem ściągasz :-) a jakim laktatorem ?:-) ja kupiłam na wszelki wypadek ręczny aventa...ale pojemników nie kupowałam ...a ile szt masz tych pojemników?

Ostatnia edycja:
walawenderki sie meldują,

Ale mieliśmy dzień wczoraj...
Nasze USG trwało ok 3 godzin, nie mogli pomierzyć dzieci , bo były tak poodwracane.Co chwile nas proszono o picie wody, spacer, ruszanie delikatnie brzuchem. Potem wizyta u angielskiego gin, który odwalił totalną prowizore, zero badania , kilka pytań i koniec.
Z tego wrażenie zasłabłam w banku a na koniec dostałam mandat za złe parkowanie. Ja wróciłam do domu to myślałam, że głowa mi pęknie.

Ale najważniejsze ,że bejbusiami jest wszytsko w porzadku.
Aha najważniejsze - informacja dla naszych cioć z forum, wygląda,żę jedno napewno dziewczyna, co do drugiego najpierw powiedzieli, że dziewczyna a następnie, że chłopak. Więc na 100 % dowiemy się na kolejnym USG.

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka - tak jak mówiłaś teraz usg mam mieć cześciej, bo co 4 tyg, chyba ,że bedzie coś nie tak to wtedy co 2 tyg. Wizyty u gin co 8 tyg, ale to mnie nie smuci, bo mam swojego polskiego, więc żadna róznica dla mnie

EWAW podeślij mi stronke do dostawcy z Polski od którego zamawiałas rzeczy.

Palinka - brzusio naprawdę super

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry