reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
walawenderki
user-offline.png
ale miałaś USG;-)Ważne,że dzidzie ok.Będziesz im miała potem co opowiadać,heee.

Masz racje Agatko, śmiałam się do męża, że najwyżej siusiaka doprawimy. Mina mojego m byla bezcenna... Ja byłam nastawiona na 2 chłopaków, takie babskie przeczucie, choc ostatnio zaczełam myśleć ,że parka. zreszta na koniec dnia wszytsko jedno, bedziemy sie cieszyc z każdego.
Nie uwierzysz, ale wczoraj wstapiłam do sklepu dzieciecego, co prawa nic nie kupilam, ale wybrałam wstepnie wózek . Nie mogłam sie powstrzymać.
Ciesze się, że Twoje winiki sa dobre. :-)

walawaderki ja zamawiałam wszystko z allegro od paru róźnych osób,za przesyłke zazwyczaj i tak płacisz ta samą cene niezaleznie ile zamówisz,a czasem za darmo powyzej jakiejs kwoty..wybierałam to co mi sie podobało ;-).Ja tez zazwycza w szpitalu musze pić cole i wracać za pare minut hehe.A wiesz jaka waga maluszków?

Ostatnia edycja:
Palinka jaką piłeczkę masz :-) Sporo brzusio ci urósł i masz dużo wyżej niż ja. Mój brzuch tak jak w pierwszej ciąży od początku jest nisko, teraz kończy się max 3 cm nad pępkiem i od kilku dni jednego bączka czuję dosłownie między jajnikami!

Wow 38 pełnych tygodni ciąży bliźniaczej...gratulacje!!!!!

Ja weszłam w etap dołów i płaczu. Przepłakałam wczorajszą noc, cały dzień i połowę dzisiejszego. Łeb mi pęka a mąż mnie dobił, chciał mnie zabrać na zakupy a wyobrażacie sobie jak ja wyglądam po 2 dniach płaczu :-/ Jestem wściekła na wszystko i na wszystkich :-(

recznym sciagam i zajmuje mi ok 5 minut z dwoch piersi (nie zle cisnienie :-D) potem wkladam do pojemnikow-aventa i jak trzeba to podgrzewam i gotowe. szybko tanio i pozywnie :tak:

wow Milena 5 minut:szok::szok::szok:, ja też ściągam ręcznym aventa i niestety schodzi mi się 30min nieraz nawet do godziny:(, ja też chcę takie ciśnienie:) a jeśli moge spytać duzo Milenka ściągasz, wystarcza Ci pokarmu??

Monia ah te hormony:(

Pozdrawiam wszystkie dubeltówki:)

Ostatnia edycja:
hihi,ja już zamawiam pojemniczki :-) nawet mi do głowy nie przyszło żeby pokarm w lodóweczce trzymać..super rozwiązanie!!!

Monia- faktycznie te hormony wariują... mnie też jak złapią płacze to już total dół się pojawia...

reklama
walawaderki ja zamawiałam wszystko z allegro od paru róźnych osób,za przesyłke zazwyczaj i tak płacisz ta samą cene niezaleznie ile zamówisz,a czasem za darmo powyzej jakiejs kwoty..wybierałam to co mi sie podobało ;-).Ja tez zazwycza w szpitalu musze pić cole i wracać za pare minut hehe.A wiesz jaka waga maluszków?

Ewciu, w raporcie , który otrzymałam nic nie jest zaznaczone odnośnie wagi. Są podane tylko wymiary obwodu: brzusza, główki, długość kości udowej i wymiar poprzeczny główki . hmmm
oraz informacje na temat kręgosłupa, rozszczepów warg oraz serca.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry