reklama

Ciąża bliźniacza

super kurcze, jutro z rana do apteki po lek na zgagę lecę....no normalnie mnie teraz ,,zalało'' no cóż myślałam że mocniejsza zgaga to kwestia dni a nie godzin....
Bardzo się cieszę że znalazłam to forum:-) i że mogłam was poznać :-) nie każdy z mojego otoczenia szczególnie znajomi nie rozumieją że ciąża bliźniacza różni się od tej pojedynczej...na dodatek znajomi którzy nie starają się o dzieci/ bądź ich nie mogą mieć troszkę się od nas odsunęli....i to takie przykre ....ostatnio koleżanka się mnie zapytała czy nie jestem za młoda na trójkę dzieci, sugerowała że w tych czasach to ludzie nie decydują się na dzieci itp...no ręce opadają ......

reklama
super kurcze, jutro z rana do apteki po lek na zgagę lecę....no normalnie mnie teraz ,,zalało'' no cóż myślałam że mocniejsza zgaga to kwestia dni a nie godzin....
Bardzo się cieszę że znalazłam to forum:-) i że mogłam was poznać :-) nie każdy z mojego otoczenia szczególnie znajomi nie rozumieją że ciąża bliźniacza różni się od tej pojedynczej...na dodatek znajomi którzy nie starają się o dzieci/ bądź ich nie mogą mieć troszkę się od nas odsunęli....i to takie przykre ....ostatnio koleżanka się mnie zapytała czy nie jestem za młoda na trójkę dzieci, sugerowała że w tych czasach to ludzie nie decydują się na dzieci itp...no ręce opadają ......

Wiem o czym mówisz Palinka,ludzie potrafią być dziwni, ale głowa do góry kochana. Twoje dzieci będą dumne ,że maja taką laskę za mamę.
Zresztą nie bedziesz rodzi jak bedziesz miec 50 lat. odchowasz i bedziesz miec czas dla siebie.
Ja zupełnie przestałam się przejmować, co mówią znajomi i rodzina. Bynajmniej wiem, że Ci co zostali przy nas są szczerzy.

walawaderki no ja własnie chciałam uniknąć znoszenia gondolek,albo wynoszenia dzieciaków osobno,poza tym do bagaznika by sie nie zmiescił,ale wizualnie jest super i gdybym tylko miała szerokie drzwi to jeden koło drugiego bym kupiła..

milenka normalnie mleczarnia!!impressed ;-)

Palinka a ja juz nie mam czego zamawiac buuuu...

Ewa, jak chcesz to zabierz się za moją listę :-D Wciąz jest bardzo długa

reklama
byliśmy na zakupach i padłam !
ale ... nie mogę już patrzeć na dzieciowe rzeczy !!
jednak...kupiliśmy znowu 2 paczki pampersów białych od 2do5kg - 78szt w rossmanie za 45,99 - najtaniej ! oraz mleko NAN pro 1 - 600ml za 22 zł z groszami - więc też chyba taniej:-)
a zamiast pojemników aventa kupiłam plastikowe z przykrywkiem troszkę większe niż aventowe , na razie 6 szt po 2,4zł/szt :-) więc je wyparzę i będą do mleka , jeśli mleczarnia odpali :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry