Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
zrobiły mi się rozstępy po wewnętrznej stronie ud !!!!!!!!!!!!!!! i trochę pod kolanami i łydkach !!!!!!!!!!!!
czy to dziadostwo da się jakoś wytępić ???!!!

Hej dziewczynki.
Czujemy się dobrze,ale nie wiem kiedy znów wejdę na bb.
Moja mama ma bardzo złe wyniki, były 2 razy powtarzane, wczoraj wieczorem dostała żółtaczki ponieważ wysiadła jej wątroba i lekarze dają jej miesiąc życiaJestem w złej formie tak samo jak moi najbliżsi...Jesteśmy u taty mimo iż on jest mocnym facetem, okłamuje jedno drugiego. Mamusia tatę,że przeżyje i dożyją starości, a tata,że przeżyje i będą razem bawić się z moimi dziećmi...Jestem w bardzo złej formie, dziś jeszcze na chwilę zostanę,ale...na chwilę. W każdej chwili może być telefon o najgorszym. Mojej mamie zaatakowało wszystkie wnętrzności
Jest 1% szans,że przeżyje
![]()
Hej dziewczynki.
Czujemy się dobrze,ale nie wiem kiedy znów wejdę na bb.
Moja mama ma bardzo złe wyniki, były 2 razy powtarzane, wczoraj wieczorem dostała żółtaczki ponieważ wysiadła jej wątroba i lekarze dają jej miesiąc życiaJestem w złej formie tak samo jak moi najbliżsi...Jesteśmy u taty mimo iż on jest mocnym facetem, okłamuje jedno drugiego. Mamusia tatę,że przeżyje i dożyją starości, a tata,że przeżyje i będą razem bawić się z moimi dziećmi...Jestem w bardzo złej formie, dziś jeszcze na chwilę zostanę,ale...na chwilę. W każdej chwili może być telefon o najgorszym. Mojej mamie zaatakowało wszystkie wnętrzności
Jest 1% szans,że przeżyje
![]()
....ostatnio koleżanka się mnie zapytała czy nie jestem za młoda na trójkę dzieci, sugerowała że w tych czasach to ludzie nie decydują się na dzieci itp...no ręce opadają ......
Ty pewnie mi nie uwierzysz ale u nas sytuacja jest bardzo podobna, wszyscy ku...........................wa patrza na nas jak na trendowatych i to wspólczucie w oczach.Ja pare dni temu usłyszałam od sąsiada, emerytowanego pułkownika, który ma 5 dzieci.."boże taka młodziutka jesteś i kolejne dziecko, jak wy dacie radę" wku...ją mnie takie teksty. Wiem, że wg sąsiadów wyglądam max na 23 lata ale nie ma znaczenia ile kto ma lat, ile ma dzieci i wogule co im do tego jak damy sobie radę!!!????
To i tak nie przebija tekstu kuzynki mojego M, która jak dowiedziała się o bliźniakach, przyjechała złożyć nam...kondolencje...i dorzuciła "jest jeszcze wcześnie i my byśmy to inaczej rozwiązali". Dodam tylko że ona sama ma 3 dzieci (każde z innym facetem). Moja matka też nie była gorsza i powiedziała "bliźniaki, zarty sobie robicie, jak wy to sobie wyobrażacie, wiecie ile kosztuje utrzymanie jednego dziecka"...nie nie wiemy, sąsiedzi karmią nam Olę.....ehhhh przykre te słowa ale teraz wiemy kto na pewno nie dowie się o narodzinach chłopców.