Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Palinka warto zapolować na podgrzewacz używany na allegro, nam się udało wylicytować od 2 osób aventa, w sumie nówki - dwa wyszły nam w cenie jednego nowego
-Ja dla Dawida miałam spacerówkę Beybe Comfort ,chyba tak to sie pisze.Była rewelacyjna no ale jak na tamte czasy mega droga zapłaciłam 15 lat temu 800 zł.Kurcze i żałuję,że takiej kasy nie mam teraz bo bym kupiła wózek tej samej firmy.
Hej dziewczynki.
Czujemy się dobrze,ale nie wiem kiedy znów wejdę na bb.
Moja mama ma bardzo złe wyniki, były 2 razy powtarzane, wczoraj wieczorem dostała żółtaczki ponieważ wysiadła jej wątroba i lekarze dają jej miesiąc życia Jestem w złej formie tak samo jak moi najbliżsi...Jesteśmy u taty mimo iż on jest mocnym facetem, okłamuje jedno drugiego. Mamusia tatę,że przeżyje i dożyją starości, a tata,że przeżyje i będą razem bawić się z moimi dziećmi...Jestem w bardzo złej formie, dziś jeszcze na chwilę zostanę,ale...na chwilę. W każdej chwili może być telefon o najgorszym. Mojej mamie zaatakowało wszystkie wnętrzności Jest 1% szans,że przeżyje
Noi stało sie, muszę leżeć Młoda weszła główką tak głęboko w kanał rodny,że na USG nie był jej widać głowy. Ale po chwili wyszła, wniosek - włazi tam przy długotrwałym staniu i chodzeniu, naciska na szyjke i wywołuje skurcze Gin chciała mnie kłaść od razu do szpitala,ale ubłagałam 2 tygodnie czasu na obronę magisterki. Ech... Maluchy ważą po 1,5 kg.
magicword - bardzo mi przykro z powodu choroby mamy :-( Mama pewnie nie chce Was zamartwiać... Bądźcie silni.. naprawdę mi smutno, nawet nie wyobrażam sobie co czujesz.. Mam nadzieję że jednak jakoś się ułoży.
Odezwij się do nas..
:-(
Ja jestem po wizycie.. szyjka 34 mm, nie skraca się. Kolejna wizyta za 4 tyg. Poród najprawdopodobniej SN.