reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki
user-offline.png
co za gablotę wybrałaś dla szkrabków?

Podoba mi sie Easywalker duo. Zwróciłam uwagę jeszcze na Bugaboo Donkey.
Wydaje mi się, że zakupię tą pierwszą opcje W zestawie oprócz gondolki i spacerówkę na później masz opcje wpinania fotelików. Muszę jeszcze poszperać na polskich stronach dla porównania.

reklama
Podoba mi się,sporo kasy kosztuje;-)

Wiem Agatko, dlatego chcę poszperać jeszcze na polskich stronach, możę znajdę coś taniej... Zwłaszcza , że dziadki obiecali zakup wózka, więc nie chcę żeby zostali bankrutami. Niby moja mama mówi,że są przygotowani na duży wydatek , bo na ten wózek to już zbierali 2 razy, więc pewnie teraz zapłaci każdą cenę :):):), żeby się tylko udało. To i tak mi ich szkoda

Mi tez sie podobał easywalker tylko za szeroki niestety był..a nie taniej z pl wyjdzie?albo uzywany komplet na allegro kupić?

Nam tez dziadki kupowali zooma, chcieli nowego nam koniecznie kupić, ale namówiłam na używanego i nie żałuje.

u nas zrzutka na wózek ma być :-) ale ciężko mi coś polować...:-) hihi
oj, coś mnie kuje delikatnie brzucholek- chyba znowu któryś uciska na nerwa...
dziś spałam 4 godzinki...ciekawe jaką nockę będę miała!!

Mój M chce koniecznie nowy, więc nie będę się z nim spierać. Do jednego jestem pewna, napewno kupię jeden obok drugiego. Wczoraj testowałam jeden za drugim i nie mogłam wyrobić na zakrętach - dobrze, że nie trzeba mieć prawo jazdy, bo pewnie bym oblała.:-D

Ewciu - masz racje co do rozmiarów, trochę szeroki, ale łatwo się go składa + mamy garaż , więc jak coś to szkielet będę zostawiać na dole. Sprawdzę zaraz twojego sprzęta.

Palinka - no to masz zajęcie na noc - szukanie wózka

wow Milena 5 minut:szok::szok::szok:, ja też ściągam ręcznym aventa i niestety schodzi mi się 30min nieraz nawet do godziny:(, ja też chcę takie ciśnienie:) a jeśli moge spytać duzo Milenka ściągasz, wystarcza Ci pokarmu??

Monia ah te hormony:(

Pozdrawiam wszystkie dubeltówki:)

kochana z jednej piersi ok 160 ml, jesli co 4 godz. a musze sciagac bo mnie juz boli...
z Julka tez tak mialam 6-7 machow i juz pojemnik pelny ;):-D

reklama
walawaderki no ja własnie chciałam uniknąć znoszenia gondolek,albo wynoszenia dzieciaków osobno,poza tym do bagaznika by sie nie zmiescił,ale wizualnie jest super i gdybym tylko miała szerokie drzwi to jeden koło drugiego bym kupiła..

milenka normalnie mleczarnia!!impressed ;-)

Palinka a ja juz nie mam czego zamawiac buuuu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry