Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fantazjowa tu nie chodzi o lata :-) tylko o to że ciąża bliźniacza to jest dużo większe obciążenie niż pojedyncza :-) ale daj Ci Boziu pracować do 25tc :-)
niech się na ten temat wypowiedzą dziewczyny dla których jest to druga ciąża :-)
ja zaczynam 29tc i mam dość :-) nie jestem w stanie wysiedzieć bo dzieciaki tak uciskają na żołądek i w ogóle brzuch jest duuuuży
Mnie na początku bolał, ciągnął i miałam uczucie kłucia i ból jak przed okresem, później robił się twardy...o wszystkim trzeba mówić gin na pewno wszystko ci wyjaśni, tym bardziej że to twoja pierwsza ciąża.Dziewczyny mam pytanie czy was też na początku czasami zabolał brzuch lub zakuł w podbrzuszu bo niewimczy mam się martwić?
...i brzuch mi wywaliło ... nawet nie będę się mierzyła..:-(
Mamy ten sam typ ciąży; jednokosmówkowa dwuowodniowa, mi gin też powiedział, że raczej nie mam co liczyć na SN bo to za duże ryzyko. Pierwsze dziecko można urodzić bez problemu i zanim drugie wyjdzie może się np łożysko odkleić lub maluszek zmieni położenie i trzeba będzie dodatkowo CC robić.