Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja powiem tak teraz mam zapał żeby pracować,ale jak to będzie za tydzień, dwa ? Nikt tego nie wie
Co niektóre z was rodziły już wcześniej...jeżeli miałam cesarkę ( ze względu iż Kacper był za duży - 4470 i 61 cm) a teraz w ciąży bliźniaczej jaka jest szansa,że urodzę naturalnie?
Niestety,ale zapomniałam zapytać ginekologa a do następnej wizyty zapomne...

fantazjowa - wow! ale Twoj syn był duży! właściwie to od razu urodziłaś 3 miesięcznego bobasa
ja niestety nie wiem jak to jest z tą cesarką, ja perwszy poród miałam SN a teraz lekarz mnie straszy że też będzie SN bo moja ciąża to dwukosmówkowa dwuowodniowa. A chciałabyś rodzić naturalnie? Ja mam trochę cykora, no ale jak lekarz zdecyduje że będze bezpiecznie to tak urodzę ;-)
moja Julka wazyla 4400gr i 62cm urodzona naturalnie i teraz blizniaki tak samo , wiec mozna![]()

Moja ciąża jest ciąża jednokosmówkowa dwuowodniowa ja mam taką nadzieję,bo mam złe wspomnienia związane z cesarką,dlatego tak jej się wypieram
Oj :/ Może zaraz przestanie. Ja jakoś spać nie mogę. Męża nie ma, synek od 18 śpi,bo brzuch go bolał i nie mam co robić![]()
Mi lekarz powiedział że ciąża jednokosmówkowa jest wskazaniem do cc... Ale co lekarz to opinia, więc może Twój będzie miał inne zdanie. :-)
Ten brzuch to mne raz na jakiś czas męczy.. ale jakoś tak dziwnie mi w brzuchu. Wzięłam no spę, może pomoże. Dzieciaki rozrabiają.