Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fantazjowa witamy na naszym wyjątkowym forum!!Jak samopoczucie?Skąd jesteś?
Fantazjowa witaj w naszym wesołym gronie!!! Widzę, że jesteś na tym etapie co Agata. Pięknie się postaraliście o rodzeństwo dla synka ;-) Napisz jak się czujesz, jak przeżyliście informację o bliźniętach![]()
A to bardzo fajnieFantazjowa- witamyja mam czteroletnią córeczkę- więc pomiędzy naszymi dziećmi będzie taka sama różnica wieku.
Fantazjowa - super że do nas dołączyłaś. Tu na pewno znajdziesz zrozumienie i wsparcieA pracujesz jeszcze czy na L4 już jesteś?
fantazjowa jak wytrzymasz w pracy do 25tc to Ci się order należy :-)
po 20tc my tu wszystkie zdychamy i marudzimy na potęgę :-)
fantazjowa tu nie chodzi o lata :-) tylko o to że ciąża bliźniacza to jest dużo większe obciążenie niż pojedyncza :-)
niech się na ten temat wypowiedzą dziewczyny dla których jest to druga ciąża :-)
ja zaczynam 29tc i mam dość :-) nie jestem w stanie wysiedzieć bo dzieciaki tak uciskają na żołądek i w ogóle brzuch jest duuuuży

Kurcze dziewczyno zaczynasz mnie kusić żebym wcześniej poszła na zwolnienie mimo iż nie chcę
Tossa nie wiem czy zauważyłaś,ale to jest moja druga ciąża![]()