reklama

Ciąża bliźniacza

karola79 - na FB też milczy, pewnie jest zajęta bliźniakami ;-) a Agata z tego co pisała Palinka24 to miała albo jutro albo we wtorek wyjść ze szptala. Czekamy na wieści nowe :))

Palinka - mi jakieś szczawiany w 19tc wyszły, ale lekarz powiedział że może zmieniłam dietę i kazał powtórzyć za 2 tyg i już było git.

MoniaN - ja nie wiem dlaczego ludzie tak załamują ręce jak słyszą o bliźnakach.. Olej to, szkoda nerwów, niech spadają na drzewo.. Ja na początku mialam tak samo, padły nawet słowa: To jak Wy sobie to zaplanowaliście? A jak ktoś mi mówi że współczuję to ja odpowiadam że szczęścia się nie współczuje, tylko zazdrości.

fantazjowa - zdrówka dla malucha. Ale wykrakaliśmy Ci to L4 :baffled:

Ja wizytę mam dopiero 24.X..

reklama
Kurcze, ja też nie wiem, co kieruje ludźmi, którzy mówią takie przykre rzeczy, chyba zazdrość. Jak można kobiecie w ciąży mówić takie rzeczy, normalnie..... żal.... dzieci to największy skarb na świecie. U nas to będzie 3 i 4 dziecko i nikomu nie damy sobie wmówić, że jestesmy patologią itp.

Ale siem przeziębiłam, ble...

Miłego dzionka brzuchatki :*

Monia dziękuję bardzo. A wam synek każe przesłać " wirtualne " całusy ;)
youstta dokładnie wykrakałyście mi! Normalnie was chyba uduszę :P

Na 15:30 umówiłam się z ginekologiem na wizytę :) Będzie USG + pogawędka + wystawienie L4 ;)

Ja pierdziele wiecie co? W mojej wiosce wczoraj powiesiła się kobieta, miała 3 dzieci; 14, 12, 9 lat osobiście jej nie znałam,ale mój mąż jak wróciliśmy z imienin ok.19 poszedł ze znajomymi na piwo pod sklep i właśnie mówił mi specjalnie po to przyleciał :/ Była karetka, policja i karawan...Cholera nie chcę osądzać kobiety,ale jak można zostawić dzieci?W dodatku iż ojcec może wylecieć z pracy...

Cześć,

u Agatki zero plamień, pozdrawia was serdecznie :-)

Ja się czuję fatalnie..moja niedołężność mnie przerasta od soboty... ogromny ból kręgosłupa..a w nocy ciężko mi było w ogóle się przekręcać z boku na bok...

Cześć,

u Agatki zero plamień, pozdrawia was serdecznie :-)

Ja się czuję fatalnie..moja niedołężność mnie przerasta od soboty... ogromny ból kręgosłupa..a w nocy ciężko mi było w ogóle się przekręcać z boku na bok...

Również pozdrów Agatkę chociaż nie miałam okazji jej poznać gdyż zarejestrowałam się za późno :(
Ból kręgosłupa na pewno będzie dokuczał każdej z nas,bo nosimy w sobie dwa ciężarki a nie jeden :))
Palinka pomyśl sobie,że jeszcze kilka tygodni i będziesz miała swoje maleństwa i wynagrodzą wszystkie cierpienia związane z ciążą.

Ostatnia edycja:
jejku dziewczyny , nareszcie się wyspałam !!! szok !!! spałam bez pobudek 8 godzin !!! aż nie wierzę!!!

i się cieszę bo chyba brzuch mi przyhamował ze wzrostem !!! :) same zobaczcie !
por

reklama
Tak, tak są śliczne,ale mojego nie da się fotografować bez bluzki,bo okropnie wychodzi a w bluzce nawet,nawet.
PS. przepraszam za tło,ale laptop stoi w graciarni,która ma być pokojem dla gości jak przyjadą :O - tutaj tylko jest zasięg na razie muszę zadzwonić żeby przyjechali i podłączyli antenę,bo zmieniliśmy sieć co było złym pomysłem :/ Poza tym same zobaczcie na mój mały brzuchol :)

Załączniki

• PA160807.JPG
    PA160807.JPG
    15,3 KB · Wyświetleń: 70

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry