reklama

Ciąża bliźniacza

wiem co to leżenie..ja na poczatku leżałam 3 tygodnie, na jednym z pecherzyków był krwiak, więc musiałam sie oszczedzać żeby sie wchłonął. teraz jest na szczęście ok:)
volka mysle, że pieluchy mozna przez neta zamówić, albo poprosić kogos żeby zobaczył w jakimś tesco czy realu. powiesz jakie chcesz i niech kupuja:)

reklama
volka bierz te tabletki mimo że możesz źle się po nich czuć, one mają za zadanie przyspieszyć rozwój płucek u maluchów, dostałaś je pewnie dlatego że szyjka się skraca i pojawiło się rozwarcie - leż i odpoczywaj
co do pieluch , jeśli chodzi o tetrowe to nie polecam kupna w tesco czy w innym markecie - bo to szajs, to już lepsze dostaniesz na allegro u sprzedawcy r_p77
Moja teściowa nawet kupiła pieluchy w osiedlowym sklepiku po 3zł za sztukę i jak uprałam w 40 stopniach to wyjęłam szmaty więc z mężem zamówiliśmy na allegro i są najbardziej przyzwoite a i cenowo też są tańsze

ja od kilku dni widze że z dnia na dzień jest mi coraz gorzej i ciężej cokolwiek zrobić, wszystkim zajmuje się mąż i tak pewnie będzie już do końca ciąży

Ostatnia edycja:
volka ja leże juz 8 miesiecy czuje sie jak wiezień własnego domu nie wspominając juz o bezuzytecznosci własnej ;-), ale juz nieduzo przed nami damy rade.Ja tez biore fenoterol nie ma on nic wspólnego z rozwojem płuc,po prostu jest to lek przeciwskurczowy, osłonowo na serducho biore do niego isoptin, ale rece drża mi i tak jak starej alkoholiczce :-).A jaką dawkę bierzesz??

Mi kazał brać rano całą, czyli 5 mg+ 6 razy po pół w ciągu dnia i na wieczór też całą, czyli wychodzi 5 całych 5 mg. A mi na to drżenie po Fenoterolu dał Staveran.

Mi kazał brać rano całą, czyli 5 mg+ 6 razy po pół w ciągu dnia i na wieczór też całą, czyli wychodzi 5 całych 5 mg. A mi na to drżenie po Fenoterolu dał Staveran.

no to sporo bierzesz serducho moze nawalać przy tym, podobno max do 6 tabletek mozna brać, ja biore 4x1 jeszcze,ale moze i lepiej częsciej a mniejsze dawki.

ewaw - a to widzisz - niedoinformowana jestem, albo już mam przesyt infornmacji i mi się w głowie wszystko pieprzy ...raczej to drugie bo ostatnio mam wrażenie że jak maluchy będa w domu to ja nie będe wiedziala jak je karmić, kąpać itp :-/

hehe Tossa ja tez tak mam,jak w piatek trafiłam do szpitala i straszyli mnie, ze moze poród sie zaczyna to wpadłam w taką panikę, ze ja jeszcze nie jestem gotowa, ze nie umiem nic, ze nie poradze sobie..tak jakbym teraz mogla sie nauczyć :-).Mysle ze po krótkim instruktażu zadziała nasz instynkt macierzynski..hope so!!

Kurde, wzięłam dopiero 3 dawkę tego Fenoterolu a czuję się jakbym się naćpała :/. Ręce całe latają, w głowie mi szumi. Jedyny plus, że brzuch faktycznie jest miękki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry