Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kuźw..... nie wiem
Dziewczynki ostatnio mam coś takiego ;idę robić siusiu i w połowie zaczyna boleć mnie brzuch na dole i ciut po lewo.Jak się załatwię nie mija ,dopiero po jakimś czasie.
Hehe widzę, że wszystkie już chciałabyśmy być po. Damy radę, dziewczyny! Jeszcze trochę!
U mnie dzisiaj trochę lepszy dzień, mniej się trzęsę i narazie nie jest mi niedobrze. Tabletki tak jak radziłyście rozbijam sobie i nie biorę już razem. Oby i noc była spokojna, bo ostatnio prawie wcale nie śpię :/.
Kobietki coś czuję że zbliża u mnie poród...od wczoraj czuję dzieci strasznie nisko...i mam totalny brak apetytu...i takie dziwne uczucie tam na dole...wczoraj leżałam ...dziś od południa też... trzymajcie kciuki żebym jakoś te 4 tygodnie wytrwała..ale w sumie co ja więcej mogę :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Palinka ja też mam takie przeczucie non stop, już mi co chwilę wody odchodzą, kupiłam sobie nawet papierki lakmusowe i sprawdzam gdy tylko więcej mokrego poleci,hehe. Ja już mam jednego tak nisko,że jak ma czkawkę to mi pipka podskakuje. w poniedziałek wizyta, mam nadzieję,że dzieciaki dużo ważą, a szyja sie skróciła
Ja również się z płaczem przyłączam
Jutro mam wizytę z wynikami idę i chyba poproszę mamę żeby przyjechała jutro na trochę posiedzieć z Kacprem mimo iż w poniedziałek wylatują,bo chciałam iść z M. na wizytę.
Ogólnie wkurza mnie mój brzuch był mały,ale jak zaczął rosnąć to przestać nie może, cycki to też niby są jędrne,ale jak dla mnie za duże.
pogięło mnie, końcówka ciaży a ja mam większe zachcianki niz na początku…
mam nadzieję że dupa mi wytrzyma bo zjadłam odsmażane ziemniaczki z bigosikiem i popiłam zimnym mlekiem :-)