reklama

Ciąża bliźniacza

pogięło mnie, końcówka ciaży a ja mam większe zachcianki niz na początku…
mam nadzieję że dupa mi wytrzyma bo zjadłam odsmażane ziemniaczki z bigosikiem i popiłam zimnym mlekiem :-)

Oj,oj uważałabym.
Ja dzisiaj zapomniałam całkiem o jedzeniu dopiero M. mi przypomniał,że może bym coś zjadła,bo obiadu nie tknęłam...Ja na początku nie miałam dużych zachcianek, jadłam to co zwykle, no może trochę więcej słodyczy.

reklama
cześć dziewczynki :-)
Jest dopiero 9 a ja już obrobiona, mężuś z rana śniadanko nam zrobił ....hmmmm może i za obiad się weźmie ;-)
Powinnam wyskoczyć do miasta po jakieś mięcho bo zapasy w zamrażarce się skończyły ale tak mi się nie chce:no: Może coś w biedronce kupię coś na obiad, bo tam mam najbliżej.

Dziewczyny ja nie miałam i nie mam żadnych zachcianek, zawsze jadłam dziwne zestawy, np. śledzie popijałam mlekiem :-D A nie ....mam jedna zachciankę tylko teraz nie bardzo chce mi się jeździć do Łodzi czy Janek na Twistera do KFC, hihih. No właśnie w poniedziałek jak byliśmy z Olą u lekarza to oczywiście musiałam zaliczyć KFC....zjadłam swoje 3 przysmaki i myślałam że pęknę :-D Ale warto było :-)

Miłego dnia.

Dzień Dobry...oj dzieci coś mniej się ruszają...trochę mnie główka boli..

Domi
- mi drugi chłopak też zszedł już nisko i jak przebiera nóżkami to mam wrażanie że jak wsadzę sobie palec to złapię tę nogę :-P

Tossa- ja jem teraz dużo więcej słodyczy...a tak to apetyt mam bardzo mały...

Monia- ja ostatnio miałam ochotę na mc wrapa :-) i tak mi się dobrze zrobiło jak zjadłam ...:-D

Wczoraj miałam wizytę teściów...mój mąż znowu prosił ich o pieniążki...i teść mówi do mnie tak : Paulinka jak będziesz chciała następnym razem ,,pożyczyć'' pieniądze to powiedz.....
uffff rozbiło mnie to ....

dziewczyny,mam mase ubranek do przedania za symboliczne ceny po moich chłopcach..więcej info na priv a zdjęcia w kupię sprzedam oddam:))Moje zapasy po mały się kończą wiec zachęcam:-)

PS-sorki że sie wtrące odnosnie zachcianek-ja na początku objadałam sie owocami zagranicznymi banany,pomarańcze kiwi itp,kubusie i bobovity dla dzieci szły litrami...pod koniec ciąży jabłka szły kilogramami a lody litrami:-) i oczywiście cheeseburgery z McDonaldsa mniammmmm....dodam że przez całą ciążę przytyłam 16kg...a obecnie jestem 18 kg na minusie także nie jest źle:) Pozdrawiam Was

Tossa wróciłaś już?
Ja się uwinęłam z zakupami, trwało to razem jazda samochodem 30 min. :-) Pierwszy raz kupiłam mięso w markecie, a tak to zawsze biorę u mamy mojej psiapsiółki w budce na rynku. Ehhh aż się przejełam tym mięsem ;-)
Moje dziecko zażyczyło sobie kluski śląskie do gulaszu więc muszę jej kilka zrobić a tak mi się nie chce, no nie lubię gotować, no chyba ze coś mnie napadnie :zawstydzona/y:
Jak wychodziłam za mąż to jedyne co umiałam zrobić to herbata, ugotować makaron i podgrzać sos do spaghetti ze słoika :-D
Co tu takie pustki dziś ???

Dziewczyny jak tam się trzyma kolejka na porodówkę???

Ostatnia edycja:
wróciłam i do wieczora będe leżeć i jutro też - ale warto było :-P
kupiliśmy mężowi buciki na zimę i kosmetyki ( więc mam zaliczone jego urodziny, imieniny i gwiazdkę :-)
trochę pochodziliśmy tak po prostu :-)
ja uwielbiam kluski śląskie , kopytka itp...ale teraz już nie dam rady po prostu tego zrobić bo nie wystoję w kuchni...dziś zdobyłam magicznej jakiejś mocy że tyle czasu wytrzymałam na nogach...ba! ja nawet auto prowadziłam :-)

reklama
Dziewczyny,wiem ze to nie to miejsce na ten wpis...ale nie wiem gdzie to umieśćic..bo do sprzedaży malusieńkich ciuszków to chyba nie bardzo...Mam do sprzedania spodnie ciążowe jeansowe,materiałowe spodnie ciążowe z paseczkiem

spodnie.jpg
Wymiary jeansów:
szer. na wys. łączenia panela ze spodniami 48cm x2
szer. w biodrach 51x2
dł. nogawki zewn. bez panela 102
dł. wewnętrzna 80cm
szer. panela na górze max 60x2
stan(panel) 18cm
szer. na dole 23cm

Wymiary spodni materiałowych:
szer. na wys. łączenia panela ze spodniami 42cm x2
szer. w biodrach 47x2