reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A mnie od wczoraj zgaga zabija! Już mówię, jak nie urok to...:/.
Mleko piję litrami i jak zawsze pomagało tak teraz wcale nie daje rady. Ehhh
MoniaN. ja większość ubranek dostałam od znajomych a te co kupowałam to tak różnie, nie liczyłam ile mam większych, ile mniejszych, ale powiem Wam, że już sporo się tego uzbierało. Na szczęście prawie wszystko już wyprane i wyprasowane czeka na chłopców :).
Miki- mnie lekarz poinformował w granicach 18 tygodnia, że wg. niego są dziewczyny, ale w 25 tygodniu dowiedziałam się, że jednak będą chłopcy ;).

Hej kobitki :)
Przepraszam,że się wczoraj nie odezwałam,ale z samego rana moja mama przyjechała,więc pojechałam z M. do ginekologa a potem na zakupy i wróciliśmy dopiero o 14 :O
Ginekolog mówił,że moje wyniki mogłyby być ciut lepsze...no,ale nie jest źle,ale mam się aż tak nie denerwować.
Kacper już nie ma ciągle gorączki i ogólnie jest lepiej - Agatko dziękuję za radę i kuruj się mamuśka!
A jak moja mama odjeżdżała to teściowa przyjechała z prezentami :O
W ogóle zdziwiła mnie,bo była przez tyle lat dla mnie nie miła i wczoraj się dowiedziałam dlaczego ( a dowiedziałam się,bo brat M. rozchodzi się ze swoją żoną ) i ta jędza głupia gadała teściowej takie głupoty na mój temat a ze mną gadała normalnie, a ona we wszystko wierzyła i wczoraj mnie przeprosiła za wszystko i w ogóle dostałam od niej perfum COCO CHANEL i nigdy nie myślałam,że teściowa mnie przeprosi za coś...A M. jaki zadowolony,że jego pogodzona z jego matką :P
Teraz się muszę oszczędzać i nie denerwować.

Miki, ja sie płci dowiedziałam w 23 tc - chłopiec i dziewczynka, zobaczymy czy się sprawdzi :P

Kurujcie się dziewczynki.

Karola, teraz chyba ja i MamaMacka. O rany, rzeczywiście ten czas zapitala :)

reklama
O Karola, moje pachwiny i biodra są zmasakrowane, mam już mega ucisk, odchodzi mi czop śluzowy co jakiś czas po kawałku. Jutro mam wizytę to się dowiem co tam słychać. ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry