reklama

Ciąża bliźniacza

Sylwina bardzo mi przykro, wybór bardzo ciężki, nie do ocenienia!!! Masz jeszcze jednego zdrowego maluszka i to najważniejsze. Trzymaj się cieplutko!!!!

Ewcia to szybko wskakuj z M do łózeczka i wracaj do szpitala:-D:-D:-D:-D trzymam kciuki!!!!

Youstta brzuszek szliczny:)

Monia gratuluję domku:) roczek szybko zleci, a teraz leż grzecznie w szpitalu i ściskaj mocno nogi :)

Tossa a jak u Ciebie???

reklama
youstta
user-online.png
ale masz zgrabniutki ten brzusio!!! Sliczny naprawde:tak:

Postanowilam, ze pochwale Wam sie tez moim brzusiem:P Na zdjeciach wyszedl tak niepozornie, a mnie sie wydaje taaaaaki juz big:-D
P1080872.jpg

Sylwina- współczuję Wam, ale rozumiem Twoją decyzję. 3mam kciuki za Ciebie i za drugiego maluszka! Zostań z nami!
Dziewczyny- piękne brzusia! Youstta- ja mam teraz mniej więcej taki jak Ty :)
Ewa- faktycznie, też bym była zła i wolałabym być pod kontrolą...pozwól sobie więc teraz na małe co nieco :D!
U mnie dziś prawie nieprzespana noc; co chwilę czułam twardy brzuchol. Ehh....jeszcze tydzień i zobaczymy :).

reklama
Pauula - aaaaaaaaa, trzymaj się dzielnie. Trzymam kciuki. I czekamy na newsy w miarę możliwości. ;-) Buźka kochana

Ewcia - do dzieła kochana:-D:-D

Youssta, yummy mummy - brzuchy pierwsza klasa

Volka - Ja z tej bezsenności wzięłam się za sprzątanie. Skończyłam o 1 nad ranem, a dziś padam . Dzieci kręcą się jak oszalałe.

Agatka - ja poznałam wagę swoich dzieciufff pierwszy raz w zeszłym tygodniu na wizycie, wiec nie myśl o tym za wiele, jeszcze nadgonią

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry