reklama

Ciąża bliźniacza

Asiu moje gwiazdy jak sie urodzily to roznica byla ponad pol kilograma!!
a usg mowilo co innego (nalezy pamietac ze usg zawsze pokazuje wieksza mase niz rzeczywista, dlatego iz do pomiaru wagi mierzy sie kosci i obwody,a rzeczywista masa tluszczyku nie jest nigdy znana). Maia miala byc wieksaza i ciezsza od siostry a wyszla miejsz ,chudsza tyle w temacie. nie przejmuj sie kochana, dopoki porporcjonalnie dla samych siebie przybieraja wszystko jest oki doki :)

Paulinka kciukasy!!!!

reklama
Youssta - to fakt :-D:-D A Ty leż, bo Ci to jeszcze przypomnę :-D:-D. Ja jakoś wciąż nie mam głowy na prezenty, ale chyba czas pomyśleć, bo czas tak szybko leci, że pewnie nim się obejrzę to Święta mnie zastaną.

Yummy mummy - dobre pytanie. Wydaje mi się, że nie ma jakiś przeciw wskazań medycznych. Pewnie jedyną kwestia jest, jak z niej się podnieść. Ja muszę za każdym razem wołać M do pomocy:-D:-DA mam wrażenie, że mój brzuch nie jest taki duży.

Walawenderki- tylko uważaj z tym sprzątaniem żebyś nie przesadziła czasem!
Asia- nie stresuj się za dużo narazie. Czasami po prostu jest błąd pomiaru i wychodzą różnice. Poczekaj jeszcze troszkę, narazie relax! Aha- piękne zdjęcia! Cudowne! Wy tam chyba macie o wiele lepszy sprzęt, bo mi gin takich ładnych nie dawał :/. No ale jak jest jednokosmówkowa to to oznacza jednojajową przecież ;)
Yummy- ja tam nie wiem jak to dokładnie jest- zawsze biorę prysznic, ale słyszałam, że jak już się jest na końcówce ciąży i chce się wywołać to idzie się właśnie na gorącą kąpiel ;)
Youstta- tak, właśnie niedawno wróciłam z wizyty.
A więc tak: ktg wyszło w porządku. Tętna dobre, skurczy jako takich też nie zapisało (chociaż ja tam coś widziałam, ale nie znam się pewnie :P). Dzieciaczków mi nie mierzył, tylko sprawdził ułożenie i są cały czas tak samo- jeden główkowo, drugi miednicowo. Paciorkowców nie mam! Hurra!
Szyjka rozwarta na palec, ale mówi, że na tym etapie ciąży to i tak jest dobrze i że powinnam jeszcze wytrzymać. Dostałam skierowanie do szpitala na 9, czyli na przyszły piątek a 11 będzie chciał mnie rozwiązać!!! :))) Jupiii!!!

Dzięki dziewczyny za powitanie.
Youstta pewnie cię lekko zszokuję bo faktycznie moja mała Lili jest naprawdę mała ale to nie jedyne moje dziecko mam jeszcze syna i córkę czyli razem będzie PIĄTKA!!!!! No mam co robić..... A czuję się ok, cieszę się jeszcze figurą i sprawnym poruszaniem, tylko wieczorami mam mega mdłości ale fizycznie super gorzej z psychiką :/

olis w życiu bym nie pomyślała że się tutaj spotkamy...no ale nie można zawsze o wszystkim decydować....

Dziewczyny ja się tak boję, bo nie wiem czego się spodziewać w tej ciąży. Mam masę pytan od najbardziej błahych jak to:Czy brzuch faktycznie musi być gigantyczny przy ciąży mnogiej?? Czuję się taka wyrwana z mniej lub bardziej ustatkowanego życia.

reklama
Agatko - dzieki za newsa. Nie wiesz czy miała SN czy CC ???

Paulinka - Picolino zostało otwarte !!!!!, Gratulacje kochana, aż łezka mi się zakręciła.

volka - jeszcze tylko jeden pokój i Św Mikołaj może sprawdzać czystość w białch rękawiczkach :-):-). A tak serio, to wiem muszę przystopować, bo będę tego żałować.
Ty słońce już niedługo i dołączysz do grona medalistek :-):-)

lilu02 - pytaj ile chcesz ;-) Mój brzuch nie należy do gigantycznych, więc nie ma na to reguły. :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry