MamaAlexa, goniaa, ttolaa - lista uzupełniona :-)
Gosia - to prawda, że rzadko w pismach o dzieciach jest coś o bliźniakach. A przecież jest ich coraz więcej i nie mamy skąd brać potrzebnych inforamcji. Dobrze, że są te fora, to przynajmniej jedna od drugiej możemy się dzielić informacjami. Tak samo jest ze sklepami - bardzo mało jest np ciuszków w jednym rozmiarze i w jednym wzorze. Najczęściej jest po jednej sztuce, chyba że jest coś brzydkiego i im zalega.
monia - zaciskaj nogi! Ja, mimo że mam termin ponad 2 tyg później też drżę aby dotrwać do Nowego Roku z tego samego powodu co Ty. Rocznikowo będzie dzidziołkom potem łatwiej w szkole i wogóle. Co do listy to mam taki pomysł, żeby rozpocząć całkiem nowy wątek np. "Ciąża bliźniacza cz II" i jako pierwszy wpis wstawić jakieś powitanie + link do części I + może jeszcze kilka linków do stron gdzie poruszałyśmy jakieś ważne tematy (np o twardnieniu brzusia, o wózkach, o szyjkach itp) + oczywiście lista trójpaczków :-) Żeby wszystko było ok napisałam o tym pomyśle do moderatorów, żeby wiedzieli co planujemy i żeby nie było potem kłopotu, ale póki co nie odezwali się. Jak do poniedziałku nie dadzą znaku życia to robie nowy wątek i już :-)
ttolaa - niestety ja tego leku nie miałam i nawet nie słyszałam o nim. Ale jeśli tylko działa to to najważniejsze.