Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam wszystkie mamusie i przyszle mamy postanowilam sie zalogowac zeby dzielic sie doswiadczeniami (bardziej korzystac z doswiadczen innych to moja pierwsza ciaza i to blizniacza wiec oczywiscie mam pelno obaw). Do tej u mnie przebiegalo wszystko dobrze,ale od dwoch dni w nocy pojawily sie lekkie bole-skorcze takie jak wystepuja przy okresie czy to normalne??
czesc, ja mialam, tak samo, nie wiem w prawdzie w ktorym jestes tc?aktualnie chodze do Dr Szymanowskiego przyjmuje on na ul.Rynarzewskiej i pracuje na Polnej ( i mam nadzieje ze u niego juz zostane wydaje sie konkretny,a polecila mi go znajoma).A Ty do kogo chodzisz?no wlasnie teraz zupelnie mi przeszlo tak tylko zastanawiam sie czy to normalnie,pewnie gdybym wczesniej byla w ciazy wiedzialabym a tak to wiecie cokolwiek sie dzieje juz sie zastanawiamale jak dzisiaj nie wroca poczekam do wtorku akurat mam kolejna wizyte. A wy jak sie czujecie?