Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za słowa otuchy.
Agata jedź do szpitala niech sprawdzą.
Byłam u niuniek akurat opalały się,bo mają żółtaczkę.Jasio daje czadu i płacze dostał mini,mini smoczek.Dopytałam p.dr o skalę appgar i niusie w pierwszej minucie dostały po 6pkt.Jasio ogółem dostał 8a Marcelinka 7.
Mam pytanie do koleżanek które miały cc,czy Wam też puchły nogi?Pozdrawiam serdecznie.

Cześć Dziewczyny :-) mam nadzieję,że wszystkim Wam spało sie dobrze,bo ja ostatnio coś nie bardzo mogę spać w nocy
W środę mam wizytę i ginka i tak się trochę zaczynam stresować czy wszystko dobrze.Zwłaszcza po ostatniej wizycie kiedy przez dłuższą chwilę jeden maluch się nie ruszał,ani lekarka nie mogła wychwycić bicia serca.Aż mi się gorąco wtedy zrobiło,ale po chwili okazało się,że jest wszystko ok,tyle,że jak się domyślacie ta chwila dla mnie trwała wiecznie.
Muszę też na najbliższej wizycie zapytać jak to jest ze współżyciem,bo w pierwszej ciąży byłam w tej kwestii aktywna do końca,a jak jest w ciąży bliźniaczej niestety nie wiem
Pozdrawiam ;-)
Cześć Dziewczyny :-) mam nadzieję,że wszystkim Wam spało sie dobrze,bo ja ostatnio coś nie bardzo mogę spać w nocy
W środę mam wizytę i ginka i tak się trochę zaczynam stresować czy wszystko dobrze.Zwłaszcza po ostatniej wizycie kiedy przez dłuższą chwilę jeden maluch się nie ruszał,ani lekarka nie mogła wychwycić bicia serca.Aż mi się gorąco wtedy zrobiło,ale po chwili okazało się,że jest wszystko ok,tyle,że jak się domyślacie ta chwila dla mnie trwała wiecznie.
Muszę też na najbliższej wizycie zapytać jak to jest ze współżyciem,bo w pierwszej ciąży byłam w tej kwestii aktywna do końca,a jak jest w ciąży bliźniaczej niestety nie wiem
Pozdrawiam ;-)
Ja też miałam pobudkę o 5 rano, ale to z głodu.....wstałam, zrobiłam sobie 3 kanapeczki, napiłam się soku, przez godz kręciłam się po mieszkaniu i poszłam spać.Moja noc też była okropna. Nigdy w życiu nie miałam takiej zgagi - aż mnie bolał przełyk, obudziłam się o 5 i nie mogłam zasnąć z bólu. A rano krew z nosa...super...
Bierzecie jakieś leki na zgagę?