reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hej, wiyam się w piatkowe popołudnie...humorek jakiś lipny pewnie przez tą pogodę :cool:
poczytałam was i na temat lusterka do auta mogę się wypowiedzieć bardzo przydatna rzecz, moja siostra używa i przynajmniej ma małego cały czas na oku...także ona poleca zakup tego gadżetu :tak:

my mamy audi A2 z tył tylko 2 osobowe hehe w planach byla jedna dzidzia a tu masz
tym bardziej ze wczesniej mielismy wieksze auto
nie pozostaje nic innego jak zmienić auto:-)......każda z nas powinna mieć duzy rodzinny samochód....kurna vana jakiegoś. Bo z dwójką maluchów spakować się na wakacje. Ja to się śmieję, że wakacje to juz zawsze z moimi rodzicami na dwa auta. Oni wiozą bagaże a my dzieci i wózek:-D

a o tym dziewczyny nie pomyslalam...faktycznie u nas mezus jutro auto odbiera z torunia(musielismy jedno zmienic nasze by wozka i calej rodzinki nie pomiescilo,a drugie zostaje dla mnie do pracy albo jak sama z maluchami do mamy bede miala podjechac jakies 3 km) ale ja tez nie wiem czy sie zmieszcze...to do 9 miesiaca dzieciatka tylem musza jezdzic??jeny tak to jest jak sie dzieci nie ma i w rodzinie tez brak w czarnej d... za przeproszeniem jestem:D

Jeszcze co do auta to my nie mamy kombi.....bagaże to chyba na przyczepie trzeba bedzie wozić bo do bagażnika zmieści się tylko wózek plus jakieś pierdoły.
Ale dziewczynki dwa uśmiechy na raz wynagrodzą wszystko:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry