Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam nową mamusie i rozgość się u nasHej postanowiłam do was dołączyć jestem w 17 tyg ciąży bliźniaczej. Mam do tego problem kolejne krwawienie. Pierwsze miałam 1,5 tyg temu wtedy trochę się zdenerwowałam i trochę wysiłku do tego doszło, myślę że to mogło być trochę powodem ale od razu byłam u gina zrobił usg i powiedział że wszystko w porządku. Dziś od rana trochę zaczęłam sprzątać w domu i gdy musiałam zaaplikować sobie luteinę znów zauważyłam krew. Martwię się bardzo, nie mam żadnych bóli od razu sie położyłam ale ryczę jak bóbr. Planowo wizytę mam w poniedziałek. Boję się ;(
Śliczne królewny i fajnie że jesteście już w domku
Śliczny brzusio i bez rozstępówStraszyłam , straszyłam i macie. Brzuchol z 35 tc :-)
Zobacz załącznik 443462
I jeszcze wrzucę Wam troszkę pokoju moich Gwiazdeczek
Zobacz załącznik 443463
ŁAdny brzusio a z ty chudnięciem to nie masz się co martwić ja też ostatnio schudłam 1,5 kg i gin mi nic nie mówił że to źlemati tak jak obiecalam tylko w pizamce jestem i nozki mam opuchniete,ale co tam;P
Zobacz załącznik 443467
oto moj brzuchol w 30 tygodniukurcze a 4 tyg temu byl taki malutki...i tak sie dziwie ze skora nie popekala.Aha powiedzcie mi jak schudlam 1,5 kg z tego co przytylam(czyli 11) to niekoniecznie musi oznaczac cos zlego nie?
Piękny brzusio taki okrąglutkiWczoraj wstawiłam Wam dwie foty mojego brzucha,ale jak pisałam to drugie było robione ok dwa tyg temu.A teraz wstawiam dzisiejszą fotkę.Sama sobie robiła także ujęcie może byc kiepskie.
Zobacz załącznik 443489

wczoraj proboewalam cos napisac, ale.... zasnelam przy kompie prawie
:-) i mnie matecznik wygnal do wyra:-) wstalam na trzecia zmiane looool jest wesolo nie ma co
musialam odstawic male od cycucha, bo jestem na lekach antyalergicznych i wylewam swoje mleko
ale na szczescie nareszcie "juz" odzyskalam glos, wiec od wtorku znow wracamy do dyyydka jupi:-) moj dziubdzius ciezko trawi mleko mm o pomimo najlepszych butelek antykolkowych dra browna nadal ciezko je znosi...:-(pomimo dopajania dostaje zatwardzen i brzuszek napina biedactwo buuu poza tym jest lapczywiec straszny (to on skiereszowal mi obie brodawki} wiec trzeba uwazac bo latwo nalyka sie powietrza
na szczrescie mala jest jak aniolek, bo w przeciwnym wypadku
faktycznie chlopcy sa slabsi od dziewczynek, cos w tym jest
gratulacje kochanie... dalas rade jak zawsze
jak ogarniasz wszystko? jak karmienie? kurcze musze obadac Twoje posty
nie widzialam kruszynek- podobne sa do siebie?