Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze ze ważą mniej więcej tyle samo....jedyny plus, ze miałaś równomiernie kręgosłup obciążony....A Ty tak sama z nimi po lekarzach latasz? Bez dodatkowej pary rąk? Znowu bedę musiała nisko Ci się pokłonić. Ja sobie sama siebie w takiej akcji nie wyobrażam póki coMONIEK 2 minione dni spędziłam na lataniu z nimi po lekarzach i po Matce Polce - ręce dzisiaj z kręgosłupem to chcą mi odpaść :-)

leż kochana i odpoczywaj. Co do zakupów sklepowych to ja męża wysłałam po ubranka do Tesco. Dobre jakościowo tam mają i niedrogie. I powiem Wam, ze ładne kupił:-)No ja chodzić też nie mogę,ale ostatnio wykorzystałam moment na powrocie od lekarza i wskoczyłam na chwilę do komisu dziecięcego :-) znów mnie coś biorą bóle brzucha,ale póki co nie mocno.Moja córka do mnie mówi,że jestem BIG MAMA![]()
dziś też chciałam iść,ale nie miałam siły,bo mam spory kawałek od domku,a za bardzo chodzić nie mogę.Z gazetki którą miałam wynikało,że dziś też mieli mieć body i coś tam jeszcze.Proponuje dziś tam zajrzeć bo jutro mogą być przebrane rozmiary.