anuśka25
Fanka BB :)
wiolka w 16 tc miałam usg i niby jeden chłopiec a drugie maleństwo się kryło więc...a poza tym nie maiłam drugi raz potwierdzonej tej pierwszej płci
luna gratuluję synusiów:-)
Dziewczynki mam bardzo wielką prośbę powiedzcie mi jakią pościel kupujecie dla maluszków,jaka Waszym zdaniem najlepsza?Z moskiterią,przybornikami?Mam okropny mętlik w głowie i nie wiem czy zamawiać dużo części do pościeli
Pisałyście coś o piciu coli w ciąży hihi nie wiem czy wiecie ale napoje gazowane mogą wywołać u dzieci po porodzie kolki
i dziecko rodzi się też z taimi bąbelkami na nosku-wtedy lekarz wie że mamusia piła w ciąży napoje gazowane
Wiem ze pokusy są i czasem też się skuszę

luna gratuluję synusiów:-)
Dziewczynki mam bardzo wielką prośbę powiedzcie mi jakią pościel kupujecie dla maluszków,jaka Waszym zdaniem najlepsza?Z moskiterią,przybornikami?Mam okropny mętlik w głowie i nie wiem czy zamawiać dużo części do pościeli

Pisałyście coś o piciu coli w ciąży hihi nie wiem czy wiecie ale napoje gazowane mogą wywołać u dzieci po porodzie kolki
i dziecko rodzi się też z taimi bąbelkami na nosku-wtedy lekarz wie że mamusia piła w ciąży napoje gazowane
Wiem ze pokusy są i czasem też się skuszę
jak sie moja panna urodziła to praktycznie kolek nie miała :-) A jaką pościel masz ochotę zamówić?
moze doswiadczone mamcie podpowiedza czy te wszystkie dodatki sie przydaja czy to tylko ozdoba.na pewno nie kupie baldachimow.a co do napojow gazowanych to ja od miesiaca zlopie wode gazowana.nie moge sie powstrzymac.cola tylko sporadycznie no i soki-pomaranczowy.