Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
iza8 witaj, miejsce jest fajne dużo świetnych rad,pomysłów i super kobitki, zobaczysz jak czas leci, Ja byłam w szoku jak w 6tyg. dowiedziałam się o bliźniakach a dziś już 28 ty.zaczynam, nawet się nie obejrzysz:-)
co do łóżeczek ja tez kupię 2, moje dzieci teraz mimo,że są w rozdzielone próbują się zaczepiać, więc podejrzewam,że będą się zaczepiać, na początku będę starała kłaść je razem tzn. obok siebie, żeby czuły wieź tak gdzieś czytałam w mądrej książce o bliźniakach, zastanawiam się jak będzie ze spaniem, czy mąż wyląduje na kanapie w gościnnym, obiecuję sobie,że nie, ale różnie bywa
filmik fajny
uciekam, spokojnej nocy kobitki, idę leżakować i latać po kanałach, mąża na "Avatarze" na męskim wieczorze, zresztą Ja bym i tak nie wysiedziała już w kinie przez 160minut, a nie będę łazić jak opętana...
co do łóżeczek ja tez kupię 2, moje dzieci teraz mimo,że są w rozdzielone próbują się zaczepiać, więc podejrzewam,że będą się zaczepiać, na początku będę starała kłaść je razem tzn. obok siebie, żeby czuły wieź tak gdzieś czytałam w mądrej książce o bliźniakach, zastanawiam się jak będzie ze spaniem, czy mąż wyląduje na kanapie w gościnnym, obiecuję sobie,że nie, ale różnie bywa
filmik fajny
uciekam, spokojnej nocy kobitki, idę leżakować i latać po kanałach, mąża na "Avatarze" na męskim wieczorze, zresztą Ja bym i tak nie wysiedziała już w kinie przez 160minut, a nie będę łazić jak opętana...
w sumie mój dr też co wizytę mówi co innego - w środę zanim zbadał mnie oznajmił, że wypisuje i skierowanie do szpitala, tak na trochę chociaż aby mnie poobserwowali bo c. bliźniacza, po badaniu szyjki jedna zmienił zdanie, ale przestrzegał, że to skierowanie dostanę na wizycie kolejnej - 13 stycznia, bo to 30 tc, najwyższy czas na poobserwowanie ciąży.... ciekawe co powie tego 13 stycznia ;-) Tak mi tez dr mówił, że 36 tc w przypadku c. bliźniaczej to dobry czas, dzieci nie mają wpisanego wtedy wcześniactwa radzą sobie z oddychaniem itd.
podałam przykładową wagę jaką osiągną za te kilka dni i jak dojdzie od cc ;-)a Twoje ile ważyły w tym czasie, tzn w 28tc? Brzusio uroczy zwłaszcza z tymi ozdobami
a filmik - przesłodki! 
:-)