reklama

Ciąża bliźniacza

a ja mam dzisiaj tak zabojcze cisnienie... 80/48 ale to podobno normalne gdzies czytalam i stad tez moje wymioty i otepienie.Normalnie wzielam teraz szklanke coli wypilam duszkiem bo tak sie nie da funkcjonowac...non stop bym spala.
mati pewnie juz wszytsko od lezenia cie biedna boli?moze polez w wannie(jesli masz w domku) moze troche Ci ulgi to przyniesie

reklama
Cześć Dziewczyny :-)

Doczytalam, że temat wózkowy się pojawił..eh..cieżko wybrać tak, żeby to i funkcjonalne było i tanie i jeszcze do tego ładne.. ja jestem zdecydowana raczej na Joggera, ale właśnie dzisiaj doczytałam, że on nie ma w standardzie pałąków do siedzisk.. to znaczy w ogóle ma, ale dodatkowo płatne 100 od sztuki..normalnie, za wszystko już kasę wyciągają.. nie mówiąc, że głupi adapter kosztuje 200 zł a trzeba *2..
już normalnie sama nie wiem co robić.. tym bardziej, ze z pierwszą córą szarpnęliśmy się wszyscy (wtedy jeszcze Rodzice i teściowie się dokładali) na wypasiony nowy Mutsy i powiem, że potem mieliśmy wrażenie, że spokojnie można było kupić coś tańszego albo chociaż używany..
no nic..jeszcze z 2 tygodnie się mogę pozastanawiać, no ale potem to wypadałoby juz coś upatrzyć :tak:

a tak w ogóle wszystkim, którzy dzisiaj wizytują wszystkiego dobrego :-)

Lilly - Ty się dzisiaj odzywałaś, bo juz nie pamiętam :zawstydzona/y: czy już na badaniach w szpitalu?
asiia - no przykro, że tak masz... ale zaciśnij zęby i może uda Wam sie dłużej wytrwać, niż lekarze przewidują :tak:

mati - a Ty masz moze w domku taką poduchę, co to w ciąży ułatwia leżenie a potem sie ja wykorzystuje do karmienia? Bo ja Ci powiem, że to extra sprawa, a używana, aż tak wiele nie kosztuje..tylko trzebaby taką większą..

Witam
Asiia
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Tak sobie czytam i normalnie zazdroszcze wam,że jeszcze w trójpaku jesteście.Choć szczęście i radość mnie rozpiera,że moje dzidziole są już ze mną to jednak zmęczenie daje się we znaki

Miłego dnia kobietki życzę

Aimee jeszcze jestem :-) do tego szpitala to jutro,albo pojutrze,ale jak sobie pomyśle to wrr....jestem anty szpitalna.

Doncia Wierzę Ci kochana,że jesteś zmęczona,ale to było do przewidzenia :tak:a jak tam sprawa z teściową,pomaga Ci coś?

Coś tu dziś tak cicho się zrobiło.

Lilly teściowa dopiero urlop bierze od 19.03,już sobie wyobrażam co to będzie,ale każda para rąk do pomocy się przyda i zniosę te jej uwagi.Jutro mój K.wraca do pracy:-(Gabrysia tak się do niego przywiązała przez ostatnie tyg.że teraz mama jest beee:szok:
Jeszcze na domiar złego w nocy okradli nam samochód,jakbyśmy mieli mało zmartwień,na szczęście nic cennego nie ukradli,ale zawsze,normalnie jakieś fatum

Ty lilly jak się czujesz,dobrze że idziesz do szpitala,chociaż domyślam się że bedzie Ci ciężko,masz z kim Nikole zostawić?

aimee dzieku za rade rozejrze sie na allegro
donka a ja zazdroszcze tobie bo ja cale zycie w ruchu a tu masz łózko mnie dopadlo
lilly jestem :-):-) chwile mnie nie bylo bo sasiadka przyniosla mi ciasto i wypiłysmy kawe
na poprawe humoru zakupilam dzis spódnice ta w kol czarnym
OŁÓWKOWA SPÓDNICA CIĄŻOWA CZARNA lub BIAŁA rozm36 (2183736003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zastanawiam sie jeszcze nad spodniami ale niewiem czy jest sens bo do ginki to wole spodnice lub sukienke a i tak narazie leze
lilly a jak u ciebie? masz nadal te skurcze?

Lilly - no ja wiem, ja też anty.. ale to tylko jeden dzień, potem masz się tu zameldować, jasne :tak:
Donka - fajnie, że się odzywasz mimo nawału obowiązków. To troche energii Ci przez łacza podsyłam. I tak sobie myślę, czy u mnie do tego dojdzie, że zmęczenie weżmie górę i teściówkę zniosę???:szok::szok::szok:

Mati - wooooww..ale fajna spódnica..no ja to teraz mogę tylko o takiej pomarzyc...ja za to zamówiłam legginsy 3/4 i tunikę..jak dojadą to się pochwalę..

O rany, laski, zmykam powoli po Małą, bo już 15 się zrobiła.. Miłego popołudnia :-)

mati-spodnica fajniutka
ja sie smieje bo rzeczy ktore kiedys byly tunikami teraz sa bluzkami dla mnie:p ale jeszcze troszke.
donka-masz prawo byc zmeczona my tu ciagle marudzimy ze trzeba lezec a sie nie chce a chetnie pewnie bys sie zamienila.Ale sama wiesz jak to jest;)

ja mykam sie uczyc.Co zaczynam to zasypiam jak tak dalej pojdzie na obronie w piatek tez zasne na 8 rano mam wiec wszystko jest mozliwe;) a no i do mamusi musze wleciec na ciasto(brat ma dzisiaj urodziny) to moze troche sobie podjem chociaz;)

milego popoludnia dziewczyny!

reklama
ucz sie ucz agata ale mysle ze moze ulogowo Ciebie potraktują jeszcze jak powiesz ze dwójka w brzuszku to juz calkiem .tego ci zycze:-D:-D
lilly ciuszki doszly?bo ja nadal czekam na kolejne paczuszki
dzis zalicytowałam kolejne ubranka ale zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry