reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Doncia,wnioskuję,że teściowa robi zbędne uwagi i się wtrąca.No jakoś to przeżyjesz,ważne że chętna do pomocy.Mam nadzieję,że ona nie umęczy Cię bardziej niż maluszki.A w ogóle buziaki dla całej trójki :-) A to pech z tym autem.:angry: Co do Nikoli to mój Andrzej jutro wraca z delegacji i będzie musiał zostać z córką.Dobrze,że szefową ma wyrozumiałą.

Mati bardzo ładna spódnica.Ja też będę musiała sobie coś kupić na wiosnę,bo póki co chodzę w leginsach albo dresach po domu jak poczwara wyglądam :rofl2: skurcze są nadal,już nawet o tym nie piszę,żeby Was nie zadręczać.Może jakieś leki inne mi dobiorą.

Alimee no ja tak sobie cały czas mówię,że zostane w szpitalu tylko jeden dzień,optymistycznie się nastawiam :-)

Nadal czekam na moje paczki z ubrankami,dziś przyszła tylko jedna bo zamawiałam kurteczkę wiosenną dla mojej panny.

Ostatnia edycja:
lilly ty bys mnie widziała jak ja wyglądam -jak czort jakis, wielki kok na srodku głowy i tez dresy
ty to chociaz wyjdziesz z domu miedzy ludzi na chwile a ja jak ten dzikus :-D:-D

toliveistodie niezły numer z tymi bliźniaczkami.Dziwna sytuacja.:baffled:

Mati ja mało wychodzę,tylko do przedszkola po moją pannę.A na dodatek przez to,że często źle się czuję i to bez makijażu ostatnio chodzę.Ale wezmę się za siebie jak lepiej się będę czuła i jak prawdziwie wiosenna pogoda będzie :tak:

Mati pisałam do asii na priv bo mam podobny problem z przybieraniem na wadze jednego z bliźniąt,ale jeszcze mi nie odpisała.Mam nadzieję,że u niej po badaniach ok.Ja głownie z powodu wagi jednego z bliźniąt,złych wyników i tych twardnień z bólami mam to skierowanie do szpitala.

ja jestem bardzo wrazliwa i wszystko bardzo przezywam
bardzo chcialabym zeby kazda z nas szczesliwie donosila te nasze malenstwa do konca a tu u kazdej z nas cos kazda ma jakies mniejsze lub wieksze problemy
mam nadzieje ze za kilka miesiecy bedziemy czytac te forum sie smiac sie z tego:-D:-D
dziewczyny macie juz wybrane imiona ?
lilly jakie ty wybrałas?
mi bardzo podoba sie Liliana
a dla chłopca to niewiem moze Seweryn
mój maz (z racji wieku)wymysla jakies Antos albo stasiu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry