Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to wiem matitylko chodzi mi o to czy to moze byc niebezpieczne?bo czytalam gdzies ze to moze byc normalne w ostatnim trymestrze ciazy tylko mojemu osiolkowi nie moge przemowic i chce mnie po lekarzach ciagac...
,i jeszcze w tylek niech Ci da!!asiia_ - spokojnie - na prawdę ! wiem jak wyglądają maluszki w inkubatorkach - widziałam jak moje leżały na neonatologii...nie wiem czy to dobry pomysł że zabrano Cię żebyś zobaczyła jak to wszystko wygląda, bo to daje po łbie a maluszki są w różnym stanie i na różnym etapie rozwojowym...mam nadzieję że podali Ci sterydy na rozwój płucek maluszków albo mają to w planach
Spadające cisnienie to raczej nie z nerwów.Z nerwów raczej ono wzrasta.Agata ja tam jestem zdania,że jeśli raz na jakiś czas tak spada to nic złego,ale jesli pojawia sie to często to poinformuj lekarza.Z ciśnieniem notorycznie niskim lub za wysokim raczej nie ma żartów.No chyba,że nie zdarzało Ci się to wcześniej.