reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny ale wam zazdroszcze tej pogody! U mnie nadal zimno!
Wyszorowalam dzis podloge na kolanach i teraz odpoczywam i nadrabiam wszystko co napisalyscie w ciagu ostatnich paru dni bo nie mam czasu tu zagladac.

Asia trzymam kciuki by dzieciaki jeszcze troche posiedzialy w brzuszku, az strach czytac, ze juz by sie mogly urodzic. Wszystko bedzie dobrze!

reklama
A u mnie fatalnie. Od wczoraj nic jeść nie mogę bo co zjem to zwracam ( choć odpukac śniadanie jeszcze we mnie siedzi) ale co najgorsze jak tylko wstane to robi mi sie słabo. Od wczoraj leze i nic nie robię i aż sie boje co bedzie w poniedziałek No bo Jule trzeba do szkoły odstawić.

oj kochana wspolczuje ale co zrobic takie sa uroki ciazy kazda z nas inaczej to wszystko przechodzi
jak masz okazje to lez i odpoczywaj jak najwiecej choc moze do poniedzialku ci przejdzie
ja sie meczylam z wymiotami i zawrotami glowy w 1 trymestrze i tez prawie nic nie jadlam , myslałam ze dzieci zagłodze:-):-)

Tu to jedynie do szpitala co daje kilka godzin czekania a zapewne pobiera tylko krew a wyniki bedą za kilka dni. Muszę poczekać do poniedziałku a to tez niewiele da. Trzeba sie samemu przecierpiec. Nic ide dalej lezec

witajcie dziewczyny:-):-)
wiolka za wiele nie zdziałałam na dzialeczce oprócz lezenia na lezaku moj maz nawet nie pozwalał mi wstawac :-(:-( wiec grzecznie lezałam i delektowalam sie słoneczkiem
u lilly narazie nic konkretnego nie wiadomo, lekarz ja badał i stwierdził tylko ze szyjka sie skrócila
pisala tez ze na oddziale 9 dziewczyn w ciazy blizniaczej :-)
jak tylko bede miala nowe wiesci (oczywiscie same dobre)to dam znac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry